Google+
Home » Invatamant » 20 de vasluieni vor deveni polițiști

20 de vasluieni vor deveni polițiști

de Roxana NĂSTASĂ

Concursurile de admitere la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca au ajuns la final. Cei 630 de elevi care au fost admiși, viitori polițiști, vor începe școala pe 30 septembrie.

În perioada 5-13 septembrie, la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina s-a desfășurat concursul de admitere, sesiunea septembrie 2015. În acest an, au fost alocate 505 locuri. Zilele de 5 și 6 septembrie, au fost rezervate înscrierii candidaților. S-au prezentat în total 3.201 de candidați, respectiv 6,3 candidați pe un loc. Pe 11 septembrie a avut loc proba scrisă – testarea cunoștințelor – ce a constat într-un test grilă, cu 60 de întrebări din gramatica limbii române și 30 de întrebări din gramatica unei limbi străine, la alegere. Din totalul de 505 viitori elevi ai acestei instituții de învățământ, 181 sunt fete.

Din județul Vaslui, la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpinas-au prezentat 85 de candidați. La finalul probelor, 20 de candidați au reușit să își vadă numele pe lista celor admiși. Noii elevi trebuie să se prezinte la școală miercuri, 30 septembrie, iar la data de 1 octombrie va începe noul an școlar atât pentru anul I, cât și pentru anul II.

De asemenea, a ajuns la final și concursul de admitere, sesiunea 2015, organizat de Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. După proba scrisă de verificare a cunoștințelor la limba română și limba străină, susținută vineri, 11 septembrie, 125 de tineri – 47 de fete și 78 de băieți – au fost declarați admiși.

Comments

comments

de Roxana NĂSTASĂ Concursurile de admitere la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca au ajuns la final. Cei 630 de elevi care au fost admiși, viitori polițiști, vor începe școala pe 30 septembrie. În perioada 5-13 septembrie, la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina s-a desfășurat concursul de admitere, sesiunea septembrie 2015. În acest an, au fost alocate 505 locuri. Zilele de 5 și 6 septembrie, au fost rezervate înscrierii candidaților. S-au prezentat în total 3.201 de candidați, respectiv 6,3 candidați pe un loc. Pe 11…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: