Google+
Home » Sanatate » Au cântat pentru sănătate

Au cântat pentru sănătate

de Mihaela NICULESCU

Secția Boli Infecțioase a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad va avea, în curând, saltele noi cu învelitoare de protecție. Schimbarea vechilor saltele cu cele noi este posibilă ca urmare a unui concert caritabil organizat vineri, 18 septembrie. Din vânzarea biletelor și din donațiile făcute de public s-au strâns peste 10.000 de lei.

„Nu pot decât să mulțumesc celor care s-au implicat în organizarea acestei activități filantropice, mai ales că s-au gândit la secția Boli Infecțioase. Nevoile secției sunt mari, așa că orice ajutor este binevenit. Avem 59 de paturi și, în funcție de banii strânși, vom vedea câte saltele noi vom putea achiziționa. Este emoționant că pacienții care au fost tratați la noi în secție revin, dar nu pentru a se trata ci pentru a ajuta secția. Este și cazul Silviei Dumitriu, organizatoarea concertului de muzică populară”, a declarat dr. Simona Agache, șefa secției Boli Infecțioase.

Alături de Silvia Dumitriu, în ultimii ani, secția a fost sponsorizată și de alți pacienți. Au fost, astfel, achiziționate jaluzele verticale și mobilier pentru cabinetele medicilor, un aparat de aer condiționat, dar au fost făcute și diferite reparații.

Sala Casei de Cultură din Bârlad a fost plină de bârlădeni care au asistat timp de șase ore la un concert în care au evoluat peste treizeci de artiști. Este al doilea concert pe care Silvia Dumitriu îl organizează în amintirea nepotului ei răpus de leucemie. Un partenere de nădejde i-a fost Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Bârlad.

de Mihaela NICULESCU Secția Boli Infecțioase a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad va avea, în curând, saltele noi cu învelitoare de protecție. Schimbarea vechilor saltele cu cele noi este posibilă ca urmare a unui concert caritabil organizat vineri, 18 septembrie. Din vânzarea biletelor și din donațiile făcute de public s-au strâns peste 10.000 de lei. „Nu pot decât să mulțumesc celor care s-au implicat în organizarea acestei activități filantropice, mai ales că s-au gândit la secția Boli Infecțioase. Nevoile secției sunt mari, așa că orice ajutor este binevenit. Avem 59 de paturi și, în funcție de banii strânși, vom vedea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: