Home / Justitie / Cât de periculoasă poate fi o palmă!?

Cât de periculoasă poate fi o palmă!?

de Răzvan CĂLIN

Victima unei agresiuni petrecute duminică, în piața centrală din Bârlad, a ajuns pe patul unui spital din Iași după ce a încasat o singură palmă. Lovitura l-a dezechilibrat și acesta s-a lovit cu capul de caldarâm.

Povestea unei banale altercații, petrecute duminică, în principala piață agro-alimentară din Bârlad, în urma căreia un tânăr a ajuns pe patul unui spital din Iași, tinde să devină pe cât de stupidă, pe atât de tragică. Așa cum am mai scris și în ediția trecută a cotidianului nostru, Costică Andrei, în vârstă de 32 de ani, din comuna Fruntișeni, a intrat într-un conflict spontan cu un alt bărbat, de 36 de ani, din Bârlad. Întâmplarea a avut loc în jurul orei 10.30, într-un magazin din zona Pieței agro-alimentare „Sf. Ilie”. Cearta dintre cei doi bărbați a avut la bază un motiv de-a dreptul banal, respectarea unor reguli de politețe sau de conduită civică.

„La un moment dat, cei doi cetățeni se aflau într-un magazin și au început să aibă o discuție în contradictoriu din cauza unei terțe persoane, care nu respectase rândul și se băgase în față. De aici se pare că a pornit totul, cei doi bărbați schimbând mai multe replici contradictorii pe marginea acestui subiect. Ulterior, cei doi bărbați s-au reîntâlnit în fața magazinului și cearta s-a reaprins. Numai că, de această dată, bârlădeanul în vârstă de 36 de ani i-a aplicat o palmă peste față tânărului din comuna Fruntișeni”, ne-a declarat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ghinionul a făcut ca din cauza loviturii încasate, Costică Andrei să se dezechilibreze și să cadă, lovindu-se cu capul de caldarâm. Pe moment, nimeni nu a dat o importanță prea mare acestui incident, mai ales că victima nu părea a avea probleme mari de sănătate din cauza loviturii. El a fost transportat, totuși, la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde i s-au acordat primele îngrijiri. Ulterior, însă, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, fapt ce i-a obligat pe medicii bârlădeni să solicite intervenția elicopterului SMURD. Aeronava a preluat victima de la Bârlad în jurul orei 15 și l-a transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde se află și acum sub supraveghere medicală.

El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și hematom subdural, însă în momentul de față starea sa de sănătate evoluează pozitiv.

În ceea ce îl privește bârlădeanul care i-a administrat palma, acesta și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și regretă cele întâmplate. Chiar și așa, pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe, însă încadrarea juridică finală va fi stabilită după ce se va afla de câte zile de îngrijiri medicale va avea nevoie victima sa pentru a se repune pe picioare.

de Răzvan CĂLIN Victima unei agresiuni petrecute duminică, în piața centrală din Bârlad, a ajuns pe patul unui spital din Iași după ce a încasat o singură palmă. Lovitura l-a dezechilibrat și acesta s-a lovit cu capul de caldarâm. Povestea unei banale altercații, petrecute duminică, în principala piață agro-alimentară din Bârlad, în urma căreia un tânăr a ajuns pe patul unui spital din Iași, tinde să devină pe cât de stupidă, pe atât de tragică. Așa cum am mai scris și în ediția trecută a cotidianului nostru, Costică Andrei, în vârstă de 32 de ani, din comuna Fruntișeni, a intrat…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: