Home / Social / Mașină de gunoi, blocată de un șofer „meseriaș”

Mașină de gunoi, blocată de un șofer „meseriaș”

de Marian MOCANU

O autoutilitară a Serviciului de Salubrizare a fost blocată mai multe minute în trafic de un șofer care a parcat aiurea, în fața unui magazin alimentar. Din păcate, situația nu este singulară, fiind cazuri chiar și de autobuze care, chiar pe străzi principale, nu au putut trece din cauza unor bolizi a unor șmecheri parcați complet neadecvat.

Circulația în municipiul Vaslui se desfășoară, pe multe dintre străzi, cu dificultate, din cauza vehicolelor parcate peste tot de șoferi inconștienți. Când e vorba de vehiculele municipalității, cu gabarit mai mare, cum este cazul autobuzelor sau a gunoierelor, situația se complică mai mult, acestea fiind blocate de unii participanți la trafic care parcheză mașinile te miri.

Nu sunt puține cazurile în care, chiar pe străzile principale, unii șmekeri, în dorința de a-și rezolva problemele, parchează chiar perpendicular pe sensul de mers. În alte cazuri, chiar dacă una din benzi este ocupată de mașini parcate, alții opresc și pe cealaltă bandă, îngreunând circulația.

Este cazul unei mașini aparținând Goscom SA Vaslui, care, pe strada Dobrogeanu Gherea, a fost blocată minute în șir de un alt vehicol a cărui șofer oprise aiurea pentru… a-și cumpăra un pachet de țigări! E drept că viciile costă, însă șoferul ar trebui să mulțumească cerului că, în cazul de față, prețul plătit a fost doar la magazin, nu și în contul vreunei amenzi!

de Marian MOCANU O autoutilitară a Serviciului de Salubrizare a fost blocată mai multe minute în trafic de un șofer care a parcat aiurea, în fața unui magazin alimentar. Din păcate, situația nu este singulară, fiind cazuri chiar și de autobuze care, chiar pe străzi principale, nu au putut trece din cauza unor bolizi a unor șmecheri parcați complet neadecvat. Circulația în municipiul Vaslui se desfășoară, pe multe dintre străzi, cu dificultate, din cauza vehicolelor parcate peste tot de șoferi inconștienți. Când e vorba de vehiculele municipalității, cu gabarit mai mare, cum este cazul autobuzelor sau a gunoierelor, situația se…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” se va desfășura în anul 2020 în două etape

Prima etapă a festivalului de umor se va desfășura ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Salariile de 1.500 de lei din mediul privat golesc județul Vaslui de forța de muncă

Exodul forței de muncă din județul Vaslui a trecut ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: