Google+
Home » Justitie » Încă un scandalagiu a intrat pe mâna jandarmilor!

Încă un scandalagiu a intrat pe mâna jandarmilor!

de Răzvan CĂLIN

Un individ din Bârlad care a distrus cu o bâtă două mașini aflate într-o parcare a fost imobilizat de jandarmi și predat polițiștilor.

Luni, 21 septembrie, jandarmii bârlădeni au fost solicitați să intervină pe strada Învățăturii din localitate unde un individ tocmai ce provocase un scandal în toată regula. Ajunși la fața locului, jandarmii au fost informați de un cetățean că un individ i-a avariat cu o bâtă cele două autoturisme proprietatea personală.

”Din informațiile oferite de cetățean a reieșit că persoana în cauză locuiește în apropiere de locul faptei. Autoturismele indicate aveau geamurile sparte și prezentau urme de lovituri. Jandarmii au trecut la identificarea cetățeanului reclamat, acesta fiind găsit la domiciliu. În momentul în care l-a văzut pe proprietarul mașinilor, a început să-i adreseze cuvinte vulgare și să amenințe cu acte de violență. În același timp, a recunoscut că el a avariat autoturismele, după care ar fi fost lovit de proprietarul acestora”, ne-a declarat maiorul Lucian Modoranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

Cercetările în acest caz au fost preluate de polițiștii bârlădeni care au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

de Răzvan CĂLIN Un individ din Bârlad care a distrus cu o bâtă două mașini aflate într-o parcare a fost imobilizat de jandarmi și predat polițiștilor. Luni, 21 septembrie, jandarmii bârlădeni au fost solicitați să intervină pe strada Învățăturii din localitate unde un individ tocmai ce provocase un scandal în toată regula. Ajunși la fața locului, jandarmii au fost informați de un cetățean că un individ i-a avariat cu o bâtă cele două autoturisme proprietatea personală. ”Din informațiile oferite de cetățean a reieșit că persoana în cauză locuiește în apropiere de locul faptei. Autoturismele indicate aveau geamurile sparte și prezentau…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: