Google+
Home » Social » Medic pediatru hușean, rănit grav de un șofer neatent

Medic pediatru hușean, rănit grav de un șofer neatent

De Marian MOCANU

Melania Ursu, unul dintre cei mai cunoscuți medici hușeni, fost accidentată, luni seara, în centrul municipiului Huși, de un șofer inconștient. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a efectuat o manevră de dat cu spatele, neobservând victima, în vârstă de 71 de ani, care traversa strada. Medicul pediatru a fost transportat de urgență la Spitalul de neurologie din Iași.

Accident teribil în centrul municipiului Huși: un șofer în vârstă de 23 de ani a executat, fără să se asigure, o manevră de dat cu spatele, moment în care a accidentat grav un pieton ce tocmai se angajase în traversarea străzii.

Victima este o cunoscută doctoriță pediatru din Huși, Melania Lupu, în vârstă de 71 de ani. Aflată acum la pensie, doctorița Lupu a adus pe lume mii de copii, poate chiar și pe tânărul care, din neatenție, a lovit-o cu mașina. În urma accidentului, doctorița a suferit mai multe traumatisme, inclusiv un traumatism cranio-cerebral și o fractură de mandibulă, survenite în urma impactului cu asfaltul.

După ce ambulanțierii veniți la fața locului i-au acordat primele îngrijiri, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Huși, de unde, ulterior, a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

„Conform declarațiilor conducătorului auto, acesta nu a observat victima în spatele autoutilitarei, deși s-ar fi asigurat înainte de efectuarea manevrei. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Comments

comments

De Marian MOCANU Melania Ursu, unul dintre cei mai cunoscuți medici hușeni, fost accidentată, luni seara, în centrul municipiului Huși, de un șofer inconștient. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a efectuat o manevră de dat cu spatele, neobservând victima, în vârstă de 71 de ani, care traversa strada. Medicul pediatru a fost transportat de urgență la Spitalul de neurologie din Iași. Accident teribil în centrul municipiului Huși: un șofer în vârstă de 23 de ani a executat, fără să se asigure, o manevră de dat cu spatele, moment în care a accidentat grav un pieton ce tocmai se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: