Google+
Home » Social » Vasluiul sub lupă – Trotuarul este pentru mașini!

Vasluiul sub lupă – Trotuarul este pentru mașini!

de Marian MOCANU

Lipsa locurilor de parcare din muncipiul Vaslui este o scuză pentru mulți posesori de autovehicule să le parcheze oriunde, dacă se poate cât mai în apropierea locului unde au treabă.

Din acest punct de vedere, nesimțirea unor șoferi atinge cote înalte, aceștia neținând cont de nici o prevedere a Codului Rutier ori de regulile bunului simț. Acest lucru poate fi observat zilnic, în apropierea sediului unei bănci din municipiul Vaslui. Deși au la îndemână nu mai puțin de trei parcări, două dintre ele în imediata apropiere a băncii, unii șoferi „grăbiți” își parchează mașinile chiar pe trotuar, obligând pietonii să meargă pe carosabilul uneia dintre cele mai circulate străzi din Vaslui.

La o adică, în accepția unora, prioritate au mașinile, și nu persoanele!

Comments

comments

de Marian MOCANU Lipsa locurilor de parcare din muncipiul Vaslui este o scuză pentru mulți posesori de autovehicule să le parcheze oriunde, dacă se poate cât mai în apropierea locului unde au treabă. Din acest punct de vedere, nesimțirea unor șoferi atinge cote înalte, aceștia neținând cont de nici o prevedere a Codului Rutier ori de regulile bunului simț. Acest lucru poate fi observat zilnic, în apropierea sediului unei bănci din municipiul Vaslui. Deși au la îndemână nu mai puțin de trei parcări, două dintre ele în imediata apropiere a băncii, unii șoferi „grăbiți” își parchează mașinile chiar pe trotuar,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Rahatul asta de oras condus de javrele aste pesediste in frunte cu flagelatul de Paval a devenit orasul masinilor, orasul nimanui, Desteptii de la primarie se gandesc ca in oras traiesc si oameni? Cat despre primitivii din oras, se gandeste vreounul ca nu e singur cu masina lui pe lume?

%d blogeri au apreciat: