Google+
Home » Social » „Local Remixes” la Galeria „N.N. Tonitza”

„Local Remixes” la Galeria „N.N. Tonitza”

de Mihaela NICULESCU

invitatie galeriiSâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11, Galeria de Artă „N.N. Tonitza” din Bârlad împreună cu Fundația Culturală „Dr. Constantin Teodorescu” invită bârlădenii la un nou eveniment cultural.

„Local Remixes” este titlul expoziției de pictură ce va fi vernisată în acest week-end de către dr. Laurențiu Chiriac, muzeograf la Muzeul Județean Vaslui. De această dată, Fundația Culturală „Dr. Constantin Teodorescu” aduce în fața publicului cinci artiști plastici tineri și foarte talentați – Oana Maria Ciobotaru, Lucian Brumă, Claudiu Ciobanu, Adrian Crîșmaru și Cristian Gheorghiță.
„Toți acești artiști minunați sunt bârlădeni născuți aici, dar care, cu excepția lui Cristian Gheorghiță, locuiesc în Iași. Sunt artiști care au beneficiat de burse în străinătate, care au avut expoziții naționale și internaționale. Am considerat că este bine ca fundația pe care o conduc să continue să promoveze tinerii artiști plastici, așa cum a gândit și dr. Constantin Teodorescu. Este, uneori, esențial pentru viitorul acestor artiști ca cineva să le întindă o mână de ajutor la momentul potrivit”, ne-a declarat Ana Sârbu, președinta Fundației Culturale „Dr. Constantin Teodorescu”.
Coordonatorul expoziției va fi Lucian Brumă, absolvent al Facultății de Marketing din cadrul Universității București, actualmente student la Pictură în cadrul Universității de Arte „George Enescu” din Iași.

de Mihaela NICULESCU Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11, Galeria de Artă „N.N. Tonitza” din Bârlad împreună cu Fundația Culturală „Dr. Constantin Teodorescu” invită bârlădenii la un nou eveniment cultural. „Local Remixes” este titlul expoziției de pictură ce va fi vernisată în acest week-end de către dr. Laurențiu Chiriac, muzeograf la Muzeul Județean Vaslui. De această dată, Fundația Culturală „Dr. Constantin Teodorescu” aduce în fața publicului cinci artiști plastici tineri și foarte talentați – Oana Maria Ciobotaru, Lucian Brumă, Claudiu Ciobanu, Adrian Crîșmaru și Cristian Gheorghiță. „Toți acești artiști minunați sunt bârlădeni născuți aici, dar care, cu excepția lui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: