Google+
Home » Administratie » Mare sărbătoare, mare! – „Zilele toamnei” la Băcani

Mare sărbătoare, mare! – „Zilele toamnei” la Băcani

de Simona MIHĂILĂ

Solistul moldovean Ion Paladi este, în acest an, surpriza pe care autoritățile comunei le-o face localnicilor.

A intrat deja în tradiție ca ultima duminică a lui septembrie să fie oferită de autoritățile comunei Băcani celui mai rodnic anotimp al anului. Și nu oricum, ci cu distracție, muzică, voie bună așa cum îi stă bine omului de la sat. Acestea sunt ingredientele ce, cu siguranță, nu vor lipsi de la cea de a III-a ediție a „Zilelor toamnei”, care se va desfășura duminică, 27 septembrie, în Băcani.
Evenimentul se deschide la ora 10, iar organizatorii – respectiv Primăria și Consiliul Local Băcani – îi invită nu doar pe locuitorii comunei, ci și pe cei din împrejurimi, inclusiv din Bârlad.
„Îi așteptăm cu inima deschisă pe toți cei dornici să-și lase grijile pentru câteva ore și să savureze un spectacol minunat, unde vor avea parte de muzică pe toate gusturile, cu invitați aleși pe sprânceană”, a declarat, pentru Est News, Constantin Matei, primarul comunei Băcani.
După deschiderea festivităților, la ora 10.30, spectatorii vor asista la un spectacol artistic susținut de Formația „Record” și de soliștii Nadine și Mihai Chiper.
La ora 13, va fi oficiată o slujbă religioasă de mulțumire dedicată persoanelor de vârsta a III-a, după care vor fi acordate diplome și premii mai multor oameni de bine, inclusiv celor care au împlinit impresionanta vârstă de 80 de ani.
Și cum o asemenea sărbătoare nu ar avea farmec pe „inima goală”, organizatorii îi invită pe toți, la orele 14, să guste câteva sărmăluțe asortate cu câte un pahar de vin de la mustărie.
Distracția prinde contur de la ora 16, când publicul va avea parte de un spectacol de gală al cărui cap de afiș este nimeni altul decât solistul moldovean de muzică populară Ion Paladi, unul dintre cei mai plini de succes artiști ai momentului.
Dar asta nu e totul: Nadia, Grigore Gherman, Mariana Cârnariu, George Cojocărescu, Andreea Burghelea și Denisa Ciobanu sunt ceilalți artiști care vor încinge atmosfera de duminică, de la Băcani.
O așa sărbătoare nu se putea încheia altfel decât cu un foc de artificii oferit de organizatori la ora 21, dar și cu un bal în aer liber a cărui oră de închidere va fi lăsată la latitudinea celor care vor participa, dar care, cu siguranță, se poate întinde până spre dimineață dacă așa le va fi voia.

de Simona MIHĂILĂ Solistul moldovean Ion Paladi este, în acest an, surpriza pe care autoritățile comunei le-o face localnicilor. A intrat deja în tradiție ca ultima duminică a lui septembrie să fie oferită de autoritățile comunei Băcani celui mai rodnic anotimp al anului. Și nu oricum, ci cu distracție, muzică, voie bună așa cum îi stă bine omului de la sat. Acestea sunt ingredientele ce, cu siguranță, nu vor lipsi de la cea de a III-a ediție a "Zilelor toamnei", care se va desfășura duminică, 27 septembrie, în Băcani. Evenimentul se deschide la ora 10, iar organizatorii - respectiv Primăria…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: