Google+
Home » Social » S-a electrocutat în timp ce mustuia!

S-a electrocutat în timp ce mustuia!

de Răzvan CĂLIN

Relu Găină, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din satul Cepești, comuna Bogdănița, și-a găsit sfârșitul în mod tragic, în urma unui accident casnic stupid. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de miercuri, 23 septembrie, chiar în locuința tânărului.

Din primele cercetări a reieșit că în jurul orei 20, bărbatul se afla acasă și se ocupa cu diverse treburi prin gospodărie.
„Din câte am înțeles, în seara respectivă omul tocmai se ocupa cu tescuitul strugurilor. Chiar dădea la teasc recolta de struguri într-o anexă a gospodăriei, un soi de magazie, când s-a întâmplat nenorocirea. Cu el se mai afla un alt consătean care îl ajuta la muncă, numai că exact în momentul tragediei, acesta nu era prin preajmă. Dar când a revenit în anexa respectivă, l-a găsit pe Relu Găină, căzut la pământ și fără suflare”, ne-a declarat Viorel Ciubotaru, primarul comunei Bogdănița.
În scurt timp a realizat că omul se electrocutase, cel mai probabil din cauza unui bec neizolat din anexa respectivă. Amicul său a sunat imediat la 112 și a solicitat o ambulanță de la Bârlad, însă echipajul ajuns la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Omul nu era căsătorit, nu avea copii și locuia singur. Trupul neînsuflețit a fost depus la Serviciul de Medicină Legală din Vaslui, unde urmează a se efectua necropsia.

de Răzvan CĂLIN Relu Găină, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din satul Cepești, comuna Bogdănița, și-a găsit sfârșitul în mod tragic, în urma unui accident casnic stupid. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de miercuri, 23 septembrie, chiar în locuința tânărului. Din primele cercetări a reieșit că în jurul orei 20, bărbatul se afla acasă și se ocupa cu diverse treburi prin gospodărie. „Din câte am înțeles, în seara respectivă omul tocmai se ocupa cu tescuitul strugurilor. Chiar dădea la teasc recolta de struguri într-o anexă a gospodăriei, un soi de magazie, când s-a întâmplat nenorocirea. Cu…

Review Overview

User Rating: 3.75 ( 1 votes)

About Razvan Calin

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: