Google+
Home » Invatamant » Selecție pentru Corpul Național al experților în educație

Selecție pentru Corpul Național al experților în educație

de Roxana NĂSTASĂ

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui anunță derularea unei noi selecții pentru experți în managementul educațional. Potrivit calendarului aprobat prin ordin de Ministru, în perioada 21 septembrie – 5 octombrie se va completa formularul de selecție online, în aplicația informatică, iar în perioada 5-6 octombrie, între orele 8-16.30, se pot depunde, la sediul ISJ, portofoliile cu documentele prevăzute în metodologie. Numărul posturilor scoase la concurs este 265.

La concursul de selecție pentru dobândirea calității de membru al corpului național de experți în management educațional poate participa orice cadru care îndeplinește cumulativ următoarele condiții: face dovada acumulării a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educațional, este titular în învățământ și are cel puțin gradul didactic II sau titlul științific de doctor, a obținut calificativul „foarte bine” în ultimii patru ani și nu a fost sancționat disciplinar în anul școlar curent, nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o funcție de conducere sau de îndrumare și control în învățământ prin hotărâre judecătorească sau condamnare penală și nu a fost exclus, conform prevederilor art. 21 din Registrul național al experților în management educațional.
Listele cu candidații declarați admiși în urma introducerii informațiilor în formularul de selecție online vor fi afișate la avizierul din curtea ISJ Vaslui, pe 5 octombrie.

de Roxana NĂSTASĂ Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui anunță derularea unei noi selecții pentru experți în managementul educațional. Potrivit calendarului aprobat prin ordin de Ministru, în perioada 21 septembrie – 5 octombrie se va completa formularul de selecție online, în aplicația informatică, iar în perioada 5-6 octombrie, între orele 8-16.30, se pot depunde, la sediul ISJ, portofoliile cu documentele prevăzute în metodologie. Numărul posturilor scoase la concurs este 265. La concursul de selecție pentru dobândirea calității de membru al corpului național de experți în management educațional poate participa orice cadru care îndeplinește cumulativ următoarele condiții: face dovada acumulării a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: