Home / Social / Sute de solicitări pentru tratament în stațiuni balneare

Sute de solicitări pentru tratament în stațiuni balneare

de Roxana NĂSTASĂ

Nici măcar acum, când vara a luat sfârșit, pensionarii nu vor să stea acasă. Aceștia vor să plece în stațiuni la tratament cu bilete de la Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui. Așa se face că pentru seria 15 din acest an au fost depuse 972 de cereri. Din păcate, instituției i-au fost repartizate doar 324 de bilete, cu plecare la finele lunii.

„Pentru această serie s-au repartizat 324 de bilete, deși numărul de cereri este triplu. CJP Vaslui a afișat, atât la sediul instituției, cât și pe pagina de internet, lista cu persoanele ale căror cereri au fost aprobate și, de asemenea, fiecare beneficiar a fost informat, telefonic sau în scris, în funcție de opțiunea exprimată, despre faptul că solicitarea i-a fost aprobată, biletul de tratament repartizat și data la care trebuie să se prezinte pentru ridicarea acestuia. Ca și până acum, bilete sunt pentru toate stațiunile”, ne-a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui. Durata sejurului pentru un bilet este de 16 zile și tratamentul balnear de 12 zile.

Cele mai solicitate stațiuni în această perioadă sunt Vatra Dornei, Covasna, Lacu Sărat, Felix și Herculane.
De la începutul anului, CJP Vaslui a înregistrat 5.996 de solicitări pentru 4.500 de bilete, dintre care au fost distribuite 3.786.

de Roxana NĂSTASĂ Nici măcar acum, când vara a luat sfârșit, pensionarii nu vor să stea acasă. Aceștia vor să plece în stațiuni la tratament cu bilete de la Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui. Așa se face că pentru seria 15 din acest an au fost depuse 972 de cereri. Din păcate, instituției i-au fost repartizate doar 324 de bilete, cu plecare la finele lunii. „Pentru această serie s-au repartizat 324 de bilete, deși numărul de cereri este triplu. CJP Vaslui a afișat, atât la sediul instituției, cât și pe pagina de internet, lista cu persoanele ale căror cereri…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Toalete de 12 miliarde de lei vechi la Pogana

Aproape 1,2 milioane lei costă cinci ...

A ajuns gripa sezonieră în județ!

Șapte cazuri de gripă sezonieră au ...

Proiectul bazinului de înot din municipiul Vaslui va fi depus la finanțator

Proiectul construcției unui bazin de înot ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: