Home / Justitie / Un tânăr surd a violat o octogenară

Un tânăr surd a violat o octogenară

de Marian MOCANU

La aproape jumătate de an după ce a violat și bătut o bătrână în vârstă de 89 de ani, Ionuț Gurguță, din Solești, a ajuns în sfârșit după gratii. Motivul pentru care ancheta a durat foarte mult este faptul că tânărului în vârstă de 26 de ani, care suferă de un handicap auditiv, i s-a făcut o expertiză psihiatrică pentru a se vedea dacă avea descernământ la momentul producerii faptei.

Un nou caz de viol șochează comunitatea. Un tânăr din Solești a tâlhărit, bătut și violat o vecină care are de aproape patru ori vârsta lui.

Fapta s-a petrecut într-o noapte din luna aprilie a acestui an, când Ionuț Gurguță, în vârstă de 26 de ani, a intrat neinvitat în casa unei femei din Solești, cerându-i bani și băutură. Nemulțumit de ce a primit, a luat bătrâna la bătaie, după care a forțat-o să întrețină relații sexuale cu el. Dimineața, femeia a alertat vecinii, care, la rându-le, au anunțat evenimentul la numărul de urgență 112.

Tânărul violator a fost anchetat, însă pentru că suferă de un handicap auditiv, s-a impus efectuarea unei expertize medico legale pshiatrice, necesară pentru a se stabili dacă acesta avea discernământ la momentul producerii faptei. După aproape jumătate de an de la începerea anchetei, a sosit și rezultatul expertizei, care arată că violatorul era în deplinătatea facultăților mintale atunci când și-a bătut joc de o femeie ce poate să-i fie străbunică! Date fiind concluziile anchetei judiciare, polițiștii au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, procurorii propunând arestarea preventivă a lui Ionuț Gurguță.

Judecătorii vasluieni au admis miercuri, 23 septembrie, arestarea preventivă a tânărului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Dacă va fi găsit vinovat, Gurguță riscă să stea după gratii între trei și zece ani.

de Marian MOCANU La aproape jumătate de an după ce a violat și bătut o bătrână în vârstă de 89 de ani, Ionuț Gurguță, din Solești, a ajuns în sfârșit după gratii. Motivul pentru care ancheta a durat foarte mult este faptul că tânărului în vârstă de 26 de ani, care suferă de un handicap auditiv, i s-a făcut o expertiză psihiatrică pentru a se vedea dacă avea descernământ la momentul producerii faptei. Un nou caz de viol șochează comunitatea. Un tânăr din Solești a tâlhărit, bătut și violat o vecină care are de aproape patru ori vârsta lui. Fapta…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: