Home / Social / Clubul de bowling de la mall, în flăcări

Clubul de bowling de la mall, în flăcări

de Roxana NĂSTASĂ

Patru  autospeciale de pompieri au intervenit în cursul acestei dimineți la un  incendiu produs în interiorul unui mall din municipiul Vaslui. Barul și aparatura electrocasnică de la clubul de bowling al mall-ului au luat foc. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, incendiul a izbucnit în jurul orei 6, dispecerul unei firme de pazǎ fiind cel care a  anunțat. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, din care patru autospeciale pentru stingere cu apǎ și spumǎ și o autospecialǎ pentru asigurarea rezervei de apǎ (multifuncționalǎ). Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat rapid, înainte să se extindă și la spațiile comerciale din mall.

„Incendiul se manifesta la barul și aparatura electrocasnicǎ (frigidere) din interiorul unei sǎli de bowling. Flǎcǎrile au distrus  mobilierul barului, trei frigidere, un calculator,  echipamente electronice de sonorizare și circa douǎzeci de metri pǎtrați de mochetǎ.  Pagubele au fost semnificativ limitate datoritǎ sesizǎrii și anunțǎrii imediate incendiului și a intervenției rapide a pompierilor, nefiind afectate de flǎcǎri și alte spații comerciale din incinta mall-ului”, a declarat Petru Iftete, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Cel mai probabil, împrejurarea care a condus la generarea acestui incendiu a fost un scurtcircuit la unul dintre frigidere.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Coronavirusul lovește în economia județului Vaslui: 2.700 contracte de muncă au fost suspendate

de Dănuț CIOBANU  În județul Vaslui au fost suspendate, ...

Doi șoferi, prinși băuți la volan în Negrești, în plină criză de coronavirus

Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan ...

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: