Home / Monden / Averea lui Marcel Pavel va fi luată la puricat de FISC

Averea lui Marcel Pavel va fi luată la puricat de FISC

Controalele averilor sunt reale. Inspectorii de la Fisc verifică zi de zi cum s-au îmbogățit unii români, iar în vizorul lor sunt în special artiștii, care-și etalează avuția la televizor. Printre ei se află și Marcel Pavel.

Veste proastă pentru artiștii din România. Averile le sunt luate la puricat de inspectorii ANAF, care sunt cu ochii pe conturi, pe tranzacțiile încheiate, dar și pe casele și mașinile de lux pe care mulți dintre ei le au. În jur de 60 de angajați de la Fisc, de la Departamentul Persoane Fizice cu Risc Fiscal, au fost selectați să urmărească și să verifice orice are legătură cu marile averi. Procesul a început din februarie, au fost controlate 313 persoane, iar până acum au stabilit că 220 dintre ele au o mare problemă.  Surse din cadrul ANAF spun că printre cei verificați se află și Marcel Pavel (55 de ani), unul dintre cei mai bine plătiți artiști. Onorariul lui este de 3.000 de euro pe concert, bani mulți, cu care-și permite să ducă o viață de lux, după 15 ani de carieră. Artistul locuiește într-o vilă superbă, aflată în cartierul Băneasa, din Capitală. Are subsol, două etaje și mansardă și este mobilată după ultima fiță. Totodată, Marcel Pavel conduce o Toyota Land Cruiser, care costă aproximativ 50.000 de euro. Suficient pentru ca Fiscul să-i ia urma și să-l încadreze în lotul de 300 de români cu averi suspecte, verificați cu prioritate.

Acum, se compară declarația oficială de venituri, pe care artistul a depus-o, cu ce s-a găsit în conturile sale. ”Nu mă tem că sunt controlat. Spre deosebire de alții, cânt doar pe factură. Oricum, nu m-a anunțat nimeni că sunt controlat”, a declarat, pentru Click!, Marcel Pavel.

În cazul în care se vor găsi nereguli, inspectorii vor aplica un impozit de 16% pe averea nedeclarată și se poate ajunge și la deschiderea unui dosar penal. În plus, el va fi chemat la sediul ANAF ca să explice o eventuală neconcordanță. «Cu toții vor trebui, mai devreme sau mai târziu, să facă dovada fiscalizării veniturilor cu care și-au construit averile“, a declarat, recent, președintele ANAF, Gelu Ștefan Diaconu. Se pare că Fiscul a pus ochii și pe cămătari, miliardari de top, dar și politicieni.

Și maneliștii se află în vizorul celor de la ANAF

Florin Salam, Adi Minune, Vali Vijelie și Nicolae Guță sunt și ei în vizorul inspectorilor fiscali. Averile le sunt controlate, mai ales că fiecare s-a lăudat, de-a lungul timpului, cu banii mulți pe care-i câștigau la petrecerile private. Imaginile cu munții de euro care se aruncau pe ei sunt de notorietate. Cu toții conduc bolizi de lux, locuiesc în adevărare palate (mai puțin Vijelie, care stă într-un apartament) și se îmbracă de la celebre case de modă. Potrivit ANAF, peste 100 de persoane fizice din cele 313 selectate în primă fază pentru verificarea fiscală au de justificat sume cuprinse între 1 și 5 milioane lei, 48 de persoane au fost găsite cu diferențe nedeclarate de 5-10 milioane lei, 35 de persoane cu 10-20 milioane lei, iar 18 contribuabili trebuie să justifice sume de peste 20 milioane lei.

Sursa: click.ro

Controalele averilor sunt reale. Inspectorii de la Fisc verifică zi de zi cum s-au îmbogățit unii români, iar în vizorul lor sunt în special artiștii, care-și etalează avuția la televizor. Printre ei se află și Marcel Pavel. Veste proastă pentru artiștii din România. Averile le sunt luate la puricat de inspectorii ANAF, care sunt cu ochii pe conturi, pe tranzacțiile încheiate, dar și pe casele și mașinile de lux pe care mulți dintre ei le au. În jur de 60 de angajați de la Fisc, de la Departamentul Persoane Fizice cu Risc Fiscal, au fost selectați să urmărească și să…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete ...

%d blogeri au apreciat: