Home » Social » Mall-ul, devastat de incendiu!

Mall-ul, devastat de incendiu!

de Marian Mocanu

Un scurtcircuit la unul din frigiderele din apropierea pistei de bowling era cât pe ce să distrugă singurul mall din municipiul Vaslui. A fost nevoie de intervenția a patru mașini de pompieri pentru a stinge focul. Din fericire, nu au fost afectate și alte spații comerciale din vecinătate, astfel că unitatea a fost redeschisa în aceeași zi.

Singurul mall din municipiul Vaslui era cât pe ce să fie distrus de un incendiu produs în dimineața de sâmbătă, 26 septembrie. Focul a fost sesizat de unul din agenții de pază a Silver Mall, alertat de fumul care ieșea din clubul de bowling din cadrul mallului. Agentul a alertat imediat pompierii, care au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă.

După o jumătate de oră, lucrătorii Detașamentului Vaslui al inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” au reușit localizarea și stingerea incendiului. Pagubele s-au limitat doar la clubul de bowling, locul de unde pornise focul, care a fost distrus aproape în totalitate. Flăcările au distrus mobilierul barului, frigiderele, echipamentele de sonorizare și alte instalații, fără a afecta însă spațiile comerciale din vecinătate. Acesta au avut de suferit doar din cauza fumului dens, fiind nevoie de mai multe ore pentru aerisirea spațiilor, însă unitatea a fost redeschis publicului. Din câte se pare, cauza incendiului a fost un scurtcircuit la unul din frigiderele din interiorul clubului.

„Pagubele au fost  limitate semnificativ datoritǎ sesizǎrii și anunțǎrii imediate incendiului și a intervenției rapide a pompierilor, nefiind afectate de flǎcǎri și alte spații comerciale din incinta mall-ului”, ne-a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvând al ISU Vaslui.

de Marian Mocanu Un scurtcircuit la unul din frigiderele din apropierea pistei de bowling era cât pe ce să distrugă singurul mall din municipiul Vaslui. A fost nevoie de intervenția a patru mașini de pompieri pentru a stinge focul. Din fericire, nu au fost afectate și alte spații comerciale din vecinătate, astfel că unitatea a fost redeschisa în aceeași zi. Singurul mall din municipiul Vaslui era cât pe ce să fie distrus de un incendiu produs în dimineața de sâmbătă, 26 septembrie. Focul a fost sesizat de unul din agenții de pază a Silver Mall, alertat de fumul care ieșea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: