Home » Justitie » Pedofilul din Munteni rămâne după gratii

Pedofilul din Munteni rămâne după gratii

de Marian MOCANU

Acuzat de soția sa că ar fi abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani, aflată în îngrijirea ei, Gigel Moroșanu va rămâne în arest preventiv pentru cel puțin încă 30 de zile. După ce magistrații Judecătoriei Vaslui, au prelungit mandatul de arestare, acuzatul nu a avut mai mult noroc nici la instanța superioară, Tribunalul Vaslui, care au respins contestația formulată de „pedofilul din Munteni”.

În luna august, Gigel Moroșanu, din comuna Muntenii de Jos, a fost arestat preventiv după ce propria soție a semnalat faptul că individul ar fi abuzat sexual de o minoră în vârstă de 13 ani, aflată în îngrijirea maternală a acesteia. Conform femeii, fata i-a povestit că, în mai multe rânduri, pe când erau singuri acasă, Moroșanu i-ar fi cerut să se dezbrace, după care ar fi supus-o la perversiuni sexuale.

După ce a fost audiată victima, care între timp fusese expertizată de un psiholog, bărbatul a fost arestat preventiv sub acuzația de viol.

Pe data de 22 septembrie, magistrații Judecătoriei Vaslui au prelungit, cu alte 30 de zile mandatul de arestare preventivă, decizie împotrivă căreia Moroșanu a făcut contestație. Vineri, judecătorii de la Tribunalul Vaslui au respins contestația, astfel că pedofilul din Muntenii de Jos va rămâne, cel puțin încă o lună, în arestul IPJ Vaslui. Moroșanu se declară nevinovat și spune că totul este o invenție a soției sale.  Acesta a dat divorț de el și, spune acuzatul, ar vrea să rămână cu casa, părerea bărbatului fiind întărită și de rudele sale.

În vârstă de 57 de ani, Moroșanu a fost acuzat de soția sa că ar fi supus minora respectivă la diferite forme de perversiuni sexuale, inclusiv sex oral. Expertiza medico-legală a dovedit faptul că fata este virgină, astfel că procurorii au o sarcină extrem de grea pentru dovedirea existenței unui infracțiuni de viol sau de abuz sexual. Acuzațiile aduse de asistenta maternală sunt întărite atât de declarațiile minorei, cât și de cele ale psihologilor de la Centrul de Plasament de la Fălciu, care au consiliat fata.

de Marian MOCANU Acuzat de soția sa că ar fi abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani, aflată în îngrijirea ei, Gigel Moroșanu va rămâne în arest preventiv pentru cel puțin încă 30 de zile. După ce magistrații Judecătoriei Vaslui, au prelungit mandatul de arestare, acuzatul nu a avut mai mult noroc nici la instanța superioară, Tribunalul Vaslui, care au respins contestația formulată de „pedofilul din Munteni”. În luna august, Gigel Moroșanu, din comuna Muntenii de Jos, a fost arestat preventiv după ce propria soție a semnalat faptul că individul ar fi abuzat sexual de o minoră în vârstă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: