Home » Social » Vila proprietarului Pensiunii “La nea Vasile”, fost politist la Circulație rutieră, a ars scrum

Vila proprietarului Pensiunii “La nea Vasile”, fost politist la Circulație rutieră, a ars scrum

de Simona MIHĂILĂ

Un incendiu de proporții a distrus aproape în totalitate vila din Trestiana (comuna Grivița) a fostului agent de circulație Cătălin Munteanu, acum om de afaceri alături de socrul său, proprietarul Pensiunii “La nea Vasile” din satul Bădeana.

Focul a izbucnit sâmbătă seară, în jurul orelor 19. Circa două ore le-a trebuit pompierilor militari să potolească flăcările. Inițial, la fața locului a fost trimisă o autospecială, însă a fost nevoie de încă două pentru a face față situației.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul cuprinsese deja întreaga casă, atât mansarda din lemn, cât șI parterul. În locuință, din fericire, nu era nimeni, Cătălin Munteanu sosind în viteză la volanul autoturismului său la puțin timp după venirea pompierilor. Zeci de săteni au înconjurat înspăimântați curtea vilei. Vâlvătaia, care a cuprins între timp și coroanele copacilor din imediata vecinătate, era atât de puternică încât aerul era încins chiar și la o distanță de 20 de metri de gardul gospodăriei. Odată cu stingerea incendiului, pompierii au încercat să salveze și ce se mai putea dintre bunurile aflate la parter.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=K3Q9-XLJ-mY&w=420&h=315]

Misiunea a fost extrem de dificilă întrucât a existat riscul extinderii flăcărilor către o anexă și o altă locuință din apropiere. Flăcările au distrus 100 mp de acoperiș din lemn cu învelitoare din tablă, 500 mp pereți de mansardă din plăci de OSB, circa 100 mp parchet, cinci ferestre, cinci uși șI tot mobilierul din interiorul casei”, a declarat, pentru Est News, Petrică Iftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Cel mai probabil, cauza izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs în mansarda casei la un aparat electric lăsat în priză.

de Simona MIHĂILĂ Un incendiu de proporții a distrus aproape în totalitate vila din Trestiana (comuna Grivița) a fostului agent de circulație Cătălin Munteanu, acum om de afaceri alături de socrul său, proprietarul Pensiunii “La nea Vasile” din satul Bădeana. Focul a izbucnit sâmbătă seară, în jurul orelor 19. Circa două ore le-a trebuit pompierilor militari să potolească flăcările. Inițial, la fața locului a fost trimisă o autospecială, însă a fost nevoie de încă două pentru a face față situației. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul cuprinsese deja întreaga casă, atât mansarda din lemn, cât șI parterul. În locuință,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: