Home / Social / Bârlădeanul Ovidiu Tonița a marcat pentru România!

Bârlădeanul Ovidiu Tonița a marcat pentru România!

de Răzvan CĂLIN

El a înscris un eseu în partida cu Irlanda de la Cupa Mondiala.

Evoluție de excepție pentru rugbistul bârlădean Ovidiu Tonița la actuala ediție a Cupei Mondiale, competiție ce tocmai se derulează în Anglia. La ultimul meci al naționalei României de la această competiție, cel jucat duminică seara împotriva puternicei formații a Irlandei, Tonița a marcat un eseu de toată frumusețea. Deși punctele marcate de bârlădean nu au schimbat deznodământul partidei – Irlanda impunându-se cu scorul de 44 – 10 -, totuși reușita sa a mai îndulcit din acest eșec al ”stejarilor”. Tonița a marcat eseul de onoare al României cu doar trei minute înainte de finalul partidei, iar Vlaicu a fost cel care l-a transformat.

Nu putem să nu reamintim că Tonița deține împreună cu neozeelandezul Brian Lima un record de excepție în lumea sportului cu balonul oval: amândoi au fiecare câte cinci participări consecutive la Cupa Mondială.

de Răzvan CĂLIN El a înscris un eseu în partida cu Irlanda de la Cupa Mondiala. Evoluție de excepție pentru rugbistul bârlădean Ovidiu Tonița la actuala ediție a Cupei Mondiale, competiție ce tocmai se derulează în Anglia. La ultimul meci al naționalei României de la această competiție, cel jucat duminică seara împotriva puternicei formații a Irlandei, Tonița a marcat un eseu de toată frumusețea. Deși punctele marcate de bârlădean nu au schimbat deznodământul partidei – Irlanda impunându-se cu scorul de 44 – 10 -, totuși reușita sa a mai îndulcit din acest eșec al ”stejarilor”. Tonița a marcat eseul de…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Silvicultorii vasluieni vor împăduri în această toamnă 20 de hectare

Direcția Silvică (DS) Vaslui a ...

Vezi în ce localități vasluiene se va sista curentul electric în această săptămână

Ca de obicei și în ...

Cei doi frați dispăruți în Banca au fost găsiți. Aceștia au fost duși la spital

Cei doi frați de 11 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: