Home / Social / Bârlădeanul Ovidiu Tonița a marcat pentru România!

Bârlădeanul Ovidiu Tonița a marcat pentru România!

de Răzvan CĂLIN

El a înscris un eseu în partida cu Irlanda de la Cupa Mondiala.

Evoluție de excepție pentru rugbistul bârlădean Ovidiu Tonița la actuala ediție a Cupei Mondiale, competiție ce tocmai se derulează în Anglia. La ultimul meci al naționalei României de la această competiție, cel jucat duminică seara împotriva puternicei formații a Irlandei, Tonița a marcat un eseu de toată frumusețea. Deși punctele marcate de bârlădean nu au schimbat deznodământul partidei – Irlanda impunându-se cu scorul de 44 – 10 -, totuși reușita sa a mai îndulcit din acest eșec al ”stejarilor”. Tonița a marcat eseul de onoare al României cu doar trei minute înainte de finalul partidei, iar Vlaicu a fost cel care l-a transformat.

Nu putem să nu reamintim că Tonița deține împreună cu neozeelandezul Brian Lima un record de excepție în lumea sportului cu balonul oval: amândoi au fiecare câte cinci participări consecutive la Cupa Mondială.

de Răzvan CĂLIN El a înscris un eseu în partida cu Irlanda de la Cupa Mondiala. Evoluție de excepție pentru rugbistul bârlădean Ovidiu Tonița la actuala ediție a Cupei Mondiale, competiție ce tocmai se derulează în Anglia. La ultimul meci al naționalei României de la această competiție, cel jucat duminică seara împotriva puternicei formații a Irlandei, Tonița a marcat un eseu de toată frumusețea. Deși punctele marcate de bârlădean nu au schimbat deznodământul partidei – Irlanda impunându-se cu scorul de 44 – 10 -, totuși reușita sa a mai îndulcit din acest eșec al ”stejarilor”. Tonița a marcat eseul de…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: