Home » Justitie » Bătrân omorât de o mașină fără șofer

Bătrân omorât de o mașină fără șofer

de Marian MOCANU

Un bărbat în vârstă de 82 de ani din Valea Siliștei, comuna Solești a murit tragic, lovit de autoturismul unui vecin. Mașina fusese lăsată parcată la câteva zeci de metri de casa victimei, și, fără vreun motiv aparent, s-a pus în mișcare, zdrobindu-l pe bătrân.

Accident mai puțin obișnuit la Valea Siliștei, comuna Solești, ieri dupăamiază, în jurul orei 16. Un locuitor din sat și-a lăsat mașina parcată în fața porții, după care a intrat în curte. După câteva minute, vehiculul s-a pus singur în mișcare, cel mai probabil pentru că frâna de mână nu era bine trasă.

Fiind pantă, mașina a luat viteză și a lovit un vecin în vârstă de 82 de ani. Acesta era pe marginea drumului și repara un gard, când a fost zdrobit de vehicul. Din câte se pare, victima, prinsă sub roțile mașinii, ar mai fi trăit câteva minute. La fața locului au sosit atât ambulanțierii, cât și pompierii cu un vehicul de descarcerare, fiind chemat și un elicopter SMURD, în vederea transportării de urgență a victimei la un spital de specialitate din Iași. Din păcate, elicopterul nu a mai fost necesar, dat fiind leziunile foarte grave suferite de bătrân, acesta decedând cu toate eforturile medicilor de pe ambulanță.

„La fața locului sunt polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale care efectuează cercetări pentru stabilirea cauzele accidentului”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

de Marian MOCANU Un bărbat în vârstă de 82 de ani din Valea Siliștei, comuna Solești a murit tragic, lovit de autoturismul unui vecin. Mașina fusese lăsată parcată la câteva zeci de metri de casa victimei, și, fără vreun motiv aparent, s-a pus în mișcare, zdrobindu-l pe bătrân. Accident mai puțin obișnuit la Valea Siliștei, comuna Solești, ieri dupăamiază, în jurul orei 16. Un locuitor din sat și-a lăsat mașina parcată în fața porții, după care a intrat în curte. După câteva minute, vehiculul s-a pus singur în mișcare, cel mai probabil pentru că frâna de mână nu era bine…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: