Home » Justitie » Țigări de contrabandă, ascunse în roata de rezervă

Țigări de contrabandă, ascunse în roata de rezervă

de Marian MOCANU

O echipă comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița a descoperit 331 de pachete de țigări moldovenești, ascunse în filtrul de aer, sub bancheta din spate precum și în roata de rezervă a unui autoturism condus de un cetățean român. Chiar dacă a scăpat de dosar penal, amenda primită de contrabandist a fost de cinci ori mai mare decât costul țigărilor.

Joi noaptea, Gheorghe P., în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, s-a prezentat în vama Albița pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare. La trecerea frontierei s-a s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului, care s-a soldat cu descoperirea a 6.620 țigarete de diverse mărci, de proveniență Republica Moldova, țigarete ascunse și nedeclarate. Țigările erau ascunse în filtrul de aer, sub bancheta din spate precum și în roata de rezervă a autoturismului.

Gheorghe P a rămas fără țigările în valoare totală de 1.490 lei și a primit și o amendă contravențională de 7.000 lei.

de Marian MOCANU O echipă comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița a descoperit 331 de pachete de țigări moldovenești, ascunse în filtrul de aer, sub bancheta din spate precum și în roata de rezervă a unui autoturism condus de un cetățean român. Chiar dacă a scăpat de dosar penal, amenda primită de contrabandist a fost de cinci ori mai mare decât costul țigărilor. Joi noaptea, Gheorghe P., în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, s-a prezentat în vama Albița pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: