Home / Social / Debut cu dreptul al micilor fotbaliști bârlădeni!

Debut cu dreptul al micilor fotbaliști bârlădeni!

de Răzvan CĂLIN

Echipele de copii ale Clubului Atletic Bârlad au obținut rezultate pozitive în prima etapă a campionatului județean de fotbal.

La sfârșitul săptămânii trecute, echipele de copii (generațiile 2006 și 2007) ale Clubului de Fotbal Atletic Bârlad au debutat în prima lor competiție oficială. Este vorba despre Campionatul Național de Juniori, competiție inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Fotbal și care la nivelul județului nostru este organizată în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal Vaslui.

Deși s-au aflat pentru prima oară la o competiție de un asemenea nivel, micii fotbaliști de la Atletic Bârlad au reușit să obțină rezultate pozitive. Astfel, în confruntarea cu echipa LPS Vaslui, Atletic Bârlad s-a impus cu scorul de 5 – 1, iar meciul cu Pajura Huși s-a terminat la egalitate, 4 – 4.

”Nu putem decât să fim bucuroși de aceste rezultate, mai ales că e pentru prima oară când copiii iau contact cu o competiție oficială. Unde mai pui că suntem și un club tânăr, înființat recent. Dar, una peste alta, iată că băieții s-au mobilizat exemplar, au avut o atitudine corectă, pozitivă și asta a făcut să obținem asemenea rezultate. Nu putem decât să-i felicităm încă odată și să le urăm succes și pe viitor”, ne-a declarat Sorin Dîlcu, unul dintre antrenorii de la Atletic Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipele de copii ale Clubului Atletic Bârlad au obținut rezultate pozitive în prima etapă a campionatului județean de fotbal. La sfârșitul săptămânii trecute, echipele de copii (generațiile 2006 și 2007) ale Clubului de Fotbal Atletic Bârlad au debutat în prima lor competiție oficială. Este vorba despre Campionatul Național de Juniori, competiție inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Fotbal și care la nivelul județului nostru este organizată în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal Vaslui. Deși s-au aflat pentru prima oară la o competiție de un asemenea nivel, micii fotbaliști de la Atletic Bârlad au reușit…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: