Home / Sport / Învinși, dar merg mai departe!

Învinși, dar merg mai departe!

de Răzvan CĂLIN

Deși au pierdut ultimul meci contra celor de la CSM U23 București, rugbiștii de la RC Bârlad merg mai departe în play-off-ul DNS.

Duminică, 27 septembrie, echipa de rugby RC Bârlad a pierdut în deplasare meciul cu CSM U23 București. Scorul final arătat de tabela de marcaj a fost de 23 – 14 în favoarea echipei bucureștene, care actualmente ocupă primul loc în clasamentul Diviziei Naționale de Seniori (DNS), în timp ce bârlădenii se situează pe locul III. Meciul de duminică a fost ultima etapă din actualul sezon regulat.

În ceea ce-i privește pe rugbiștii bârlădeni, înfrângerea de duminică nu schimbă cu nimic situația lor din clasament: ocupă în continuare poziția a III-a și, automat, s-au calificat în play-off-ul competiției. Rămâne ca Federația Română de Rugby să stabilească programul partidelor din play-off, acolo unde se va decide noua campioană a DNS pe 2015.

de Răzvan CĂLIN Deși au pierdut ultimul meci contra celor de la CSM U23 București, rugbiștii de la RC Bârlad merg mai departe în play-off-ul DNS. Duminică, 27 septembrie, echipa de rugby RC Bârlad a pierdut în deplasare meciul cu CSM U23 București. Scorul final arătat de tabela de marcaj a fost de 23 – 14 în favoarea echipei bucureștene, care actualmente ocupă primul loc în clasamentul Diviziei Naționale de Seniori (DNS), în timp ce bârlădenii se situează pe locul III. Meciul de duminică a fost ultima etapă din actualul sezon regulat. În ceea ce-i privește pe rugbiștii bârlădeni, înfrângerea…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: