Google+
Home » Invatamant » Reparațiile de la acoperișul Liceului ”Mihai Eminescu”, finalizate la timp!

Reparațiile de la acoperișul Liceului ”Mihai Eminescu”, finalizate la timp!

de Răzvan CĂLIN

Exact când au început ploile de toamnă, acoperișul liceului a fost reabilitat.

Cadrele didactice și elevii de la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bârlad pot răsufla ușurați pentru că au scăpat de una dintre cele mai stresante probleme: acoperișul a două din principalele corpuri de clădire a fost reabilitat. Demarate în urmă cu trei luni, lucrările de reabilitare a acoperișului de la corpurile A și C au fost finalizate recent.

”Mai sunt câteva mici operațiuni de efectuat, dar în cel mai scurt timp vor fi realizate și acestea. Oricum, putem spune de la 1 octombrie că lucrările la acest proiect au fost finalizate. În același timp, suntem bucuroși că am reușit să încheiem și lucrările de reabilitare a bibliotecii liceului. Și acolo aveam aceleași probleme ca în restul liceului: umezeala se infiltrase din cauza spărturilor din acoperiș. Dar acum, problema a fost rezolvată”, ne-a declarat Gheorghe Pricop, directorul Liceului ”Mihai Eminescu”.

Reabilitarea corpurilor A și C a costat circa 400.000 de lei, sumă asigurată în întregime din bugetul local grație unei finanțări aprobate de Consiliul Local. Pricop ne-a mai spus că își dorește să obțină finanțare pentru ca în vara viitoare să reabiliteze și acoperișul de pe corpul B. Din cele șapte corpuri ale liceului, în corpurile A și B nu s-a făcut nicio investiție în ultimii 20 de ani. Corpul C a fost reparat acum doi ani, când au început și lucrările la acoperiș. Însă, lucrările la acoperișul de la corpul C au mers mai anevoios, astfel încât abia anul acesta au putut fi finalizate. Corpul G a fost reabilitat printr-un proiect finanțat de Banca Mondială și s-a reușit reabilitarea căminului, inclusiv acoperișul.

 

 

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Exact când au început ploile de toamnă, acoperișul liceului a fost reabilitat. Cadrele didactice și elevii de la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bârlad pot răsufla ușurați pentru că au scăpat de una dintre cele mai stresante probleme: acoperișul a două din principalele corpuri de clădire a fost reabilitat. Demarate în urmă cu trei luni, lucrările de reabilitare a acoperișului de la corpurile A și C au fost finalizate recent. ”Mai sunt câteva mici operațiuni de efectuat, dar în cel mai scurt timp vor fi realizate și acestea. Oricum, putem spune de la 1 octombrie că lucrările…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: