Home / Sanatate / Simona Polak, directorul CJAS Vaslui, demisă din funcție

Simona Polak, directorul CJAS Vaslui, demisă din funcție

de Roxana NĂSTASĂ

Ultima oră: Simona Polak, presedintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a fost revocată din funcție. În locul acesteia e posibil să fie numită dr. Maria Vlasici, directorul economic al instituției, cea care a mai fost director interimar.

“Știam că va fi această schimbare. Au fost demisi toți directorii de CAS din țară. În unele locuri, vor fi puși cu delegație, cel mai probabil, aceeași, în altele nu. La Vaslui nu e cazul. De obicei mie îmi ținea locul doamna doctor Vlasici. Cel mai probabil ea va fi noul director al CJAS. Asta până se va da concurs. Eu una nu sunt interesată de concurs. Pentru mine a fost o experiență și m-am stăduit pe cât posibil să vin în ajutorul asiguraților și al celor care au avut nevoie de un sfat sau de o soluție. Nu știu dacă am greșit față de cei care mi s-au adresat în calitate de asigurați, dar în mod cert am încercat să-i repreznit și să le apăr interesele chiar dacă am stârnit ura și antipatia unor furnizori de servicii medicale și chiar a unor autorități. Nu regret nimic din ce am facut, ci doar unele lucruri pe care nu le-am făcut, dar nu le voi spune acum”, a declarat, pentru Est News, Simona Polak.

Vom reveni cu amanunte.

de Roxana NĂSTASĂ Ultima oră: Simona Polak, presedintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a fost revocată din funcție. În locul acesteia e posibil să fie numită dr. Maria Vlasici, directorul economic al instituției, cea care a mai fost director interimar. “Știam că va fi această schimbare. Au fost demisi toți directorii de CAS din țară. În unele locuri, vor fi puși cu delegație, cel mai probabil, aceeași, în altele nu. La Vaslui nu e cazul. De obicei mie îmi ținea locul doamna doctor Vlasici. Cel mai probabil ea va fi noul director al CJAS. Asta până se…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Bărbat dus în stare gravă la spital după ce a fost surprins de un incendiu într-o garsonieră din Vaslui

Un bărbat de 44 de ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: