Home / Invatamant / Gard nou, la următoarea aniversare

Gard nou, la următoarea aniversare

Școala gimnazială nr. 8 „Iacov Antonovici” din Bârlad nu a reușit să întâmpine cei 45 de ani de la înființare (1 septembrie 1970) cu un gard nou. Elevii și profesorii acestei instituții mai au de așteptat o vreme până când gardul vechi de 50 de ani va fi înlocuit cu unul nou din fier forjat și beton.

„Licitația pentru această investiție a avut loc pe 22 septembrie. S-a prezentat o singură firmă care a venit cu o ofertă cu puțin peste 55.000 de lei, cât ne-a alocat inițial Consiliul Local. Licitația se va relua peste câteva zile și, de această dată se licita execuția întregului gard, de circa 165 de metri și nu doar pentru 100, cât se stabilise inițial, în baza sumei alocate”, a declarat Georgel Bradu, directorul Școlii „Iacov Antonovici”.
Într-o primă fază, se propusese înlocuirea a doar 100 de metri de gard, din cauza începerii, în curând, a construcției multa așteptatei săli de sport. Licitația pentru această investiție a avut loc ieri la București. (Mihaela NICULESCU)

Școala gimnazială nr. 8 „Iacov Antonovici” din Bârlad nu a reușit să întâmpine cei 45 de ani de la înființare (1 septembrie 1970) cu un gard nou. Elevii și profesorii acestei instituții mai au de așteptat o vreme până când gardul vechi de 50 de ani va fi înlocuit cu unul nou din fier forjat și beton. „Licitația pentru această investiție a avut loc pe 22 septembrie. S-a prezentat o singură firmă care a venit cu o ofertă cu puțin peste 55.000 de lei, cât ne-a alocat inițial Consiliul Local. Licitația se va relua peste câteva zile și, de această…

Review Overview

About Simona Vasile

6 comments

 1. mai bine ar lua masuri la terminarea orelor de curs ,ca elevii sa iasa in siguranta pe poarta scolii si la intrarea in scoala dimineata,masinile parintilor fac adevarate slalomuri printre elevi daca nu esti atent intra cu masina peste tine .stau si ma intreb ,,politia doarme,,nu se sesizeaza nimeni ca viata acestor copii e pusa in primejdie de atita trafic de masini la esirea de la scoala.ar trebui ca politia sa le interzica de a mai intra cu masina in poarta scolii sa-si ia odraslele.unii intra chiar in curtea scolii dimineata si nimeni nu se sesizeaza.ar fi bine ca pentru siguranta celor mici sa nu le mai dea voie sa intre cu masinile in fata scolii, in momentul in care es copii de la scoala iar cei ce nu respecta sa fie amendati poate asa vor fi si cei mici protejati la esirea de la scoala.,caci ce se intimpla acum e foarte periculos pentru copii.

  • un parinte cu masina in poarta

   Se vede ca tu ai “esit” mai repede pe poarta scolii si nu ai stat la ora de gramatica sau la intrare te-a lovit una din masini incat nu te-ai mai putut concentra la ore .

 2. Dupa afacerea cu cravatele elevilor si acele camasi facute la confectii barlad acum face si afaceri cu garduri acest director.

  • “Afacerea”( daca tu vezi introducerea unei uniforme in scoala ca o afacere) cu cravatele si camasile a facut-o comitetul de parinti. Informeaza-te si apoi comenteaza.

   • eu,tu,el,ea,noi........

    stimata “ea”..am fost obligati sa cumparam camasa de la un anume magazin (mi se pare ca da e afacere ),materialul este prost ,banii multi pentru anumite persoane ,cravata …mda ..cravata a fost cu mult prea mica decat era nevoie ,banii ne-au fost luati insa copilul nu poate purta aceasta cravata. Ne-a fost recomandat sa facem o alta comanda si sa platim alti bani .De ce sa platim noi pentru incompetenta altora??

  • Hai sa nu mai facem nimic in tara asta. !!!! Sa lasam sa se darame totul ca sa nu mai faca nimeni afaceri.

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: