Home / Sanatate / Simona Polak, directorul CJAS Vaslui, revocată din funcție
Simona Polak

Simona Polak, directorul CJAS Vaslui, revocată din funcție

de Roxana NĂSTASĂ

Simona Polak, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui, a fost revocată din funcție ieri. Odată cu revocarea de la Vaslui, au fost revocați toți directorii de Case Județene de Asigurări de Sănătate din țară. Această schimbare se datorează modificării a peste 50% din indicatorii de performanță care au stat la baza contractelor de conducere. Deocamdată nu se știe cine va fi noul director interimar al CJAS Vaslui, însă Polak e de părere că cel mai probabil va fi doctorița Maria Vlasici, actualul director economic al instituției.

 “Astăzi (ieri n.r.) am fost revocată din funcția de Președinte – Director General al CJAS Vaslui ca urmare a modificării indicatorilor de performanță cu peste 50%. Acest lucru este valabil pentru toți președinții de CAS din țară. Știam că va fi această schimbare. Pentru mine a fost o experiență și m-am străduit pe cât posibil să vin în ajutorul asiguraților și al celor care au avut nevoie de un sfat sau de o soluție. Nu știu dacă am greșit față de cei care mi s-au adresat în calitate de asigurați, dar în mod cert am încercat să-i reprezint și să le apăr interesele chiar dacă am stârnit ura și antipatia unor furnizori de servicii medicale și chiar a unor autorități. Nu regret nimic din ce am făcut, ci doar unele lucruri pe care nu le-am făcut, dar nu le voi spune acum. Am învățat multe lucruri, și chiar dacă nu le știu perfect, am învățat să mă uit unde trebuie ca să văd cum funcționează acest sistem foarte stufos care oricum trebuie reformat”, ne-a declarat Simona Polak.

Dacă în unele județe, vor fi puși cu delegație, aceeași directori, Simona Polak e convinsă că nu e și cazul ei. Aceasta crede că până la un nou concurs, cel mai probabil va fi director al CJAS Vaslui, doctorița Maria Vlasici, actualul director economic al instituției, cea care i-a ținut locul de mai multe ori. Cât privește concursul pentru funcție, Simona Polak se declară dezinteresată.

de Roxana NĂSTASĂ Simona Polak, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui, a fost revocată din funcție ieri. Odată cu revocarea de la Vaslui, au fost revocați toți directorii de Case Județene de Asigurări de Sănătate din țară. Această schimbare se datorează modificării a peste 50% din indicatorii de performanță care au stat la baza contractelor de conducere. Deocamdată nu se știe cine va fi noul director interimar al CJAS Vaslui, însă Polak e de părere că cel mai probabil va fi doctorița Maria Vlasici, actualul director economic al instituției.  “Astăzi (ieri n.r.) am fost revocată din funcția…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

ULTIMA ORĂ! Pompierii bârlădeni au salvat o femeie de 80 de ani și au stins incendiul care cuprinsese un trailer

de Mihaela NICULESCU Două intervenții ...

Update! Accident cu șase victime la Sărățeni

Update: Accidentul produs în această ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: