Home » Social » Supărat pe concubina care i-a furat banii, Bulai s-a urcat pe un stâlp de curent

Supărat pe concubina care i-a furat banii, Bulai s-a urcat pe un stâlp de curent

de Marian MOCANU

Supărat că a rămas fără bani pentru reconstruirea casei, Valer Bulai, din comuna Pușcași, a recurs la un protest mai puțin obișnuit. Aflat în stare de ebrietate, s-a suit pe un stâlp de tensiune și a cerut să i se facă dreptate, respectiv să fie prinsă concubina care fugise cu banii săi. Într-un sfârșit, a fost convins să coboare, fiind condus la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Un eveniment mai puțin obișnuit a tulburat ieri viata tihnită a comunei Pușcași: un bărbat s-a urcat pe un stâlp de curent, amenințând că se sinucide și cerând intervenția autorităților. Valer Bulai, în vârsta de 47 de ani, era foarte amărât ca femeia cu care trăia a fugit cu toți banii de acasă, circa 900 lei, bani câștigați de el muncind ca zilier la Focșani.

Din vârful stâlpului, Valer Bulai a povestit curioșilor adunați la fata locului că banii furați de concubina sa erau destinați unor reparații la acoperișul casei, care fusese afectat de un incendiu produs în această primăvară. Ulterior incendiului, pentru refacerea casei, Bulai a primit suma de 2.500 lei drept ajutor de urgență din partea guvernului, dar și diverse sume de bani de la fratele său. De fiecare banii au luat aceeași cale, băutura, Valer Bulai fiind cunoscut în sat ca fiind un bețiv care orice avea dădea pe băutură. De altfel, și în momentul „protestului” individul era beat criță, cei veniți la fața locului având reale dificultăți în a se înțelege cu el.

Primii care au sosit au fost autoritățile locale și lucrătorii de la E – ON, care au oprit alimentarea cu energie electrică în zonă, dat fiind că „protestatarul” era chiar lângă transformatorul de pe stâlp și amenința că se electrocutează. Au ajuns apoi și pompierii, polițiștii și o ambulanță. După circa o jumătate de oră de „negocieri”, Bulai a fost convins să renunțe la gândurile sinucigașe și să coboare de pe stâlpul de tensiune. Ulterior, a fost condus la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, unde i se va face o expertiză medicală și va primi consiliere de specialitate, dar nu înainte de a fi amendat contravențional cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

de Marian MOCANU Supărat că a rămas fără bani pentru reconstruirea casei, Valer Bulai, din comuna Pușcași, a recurs la un protest mai puțin obișnuit. Aflat în stare de ebrietate, s-a suit pe un stâlp de tensiune și a cerut să i se facă dreptate, respectiv să fie prinsă concubina care fugise cu banii săi. Într-un sfârșit, a fost convins să coboare, fiind condus la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Un eveniment mai puțin obișnuit a tulburat ieri viata tihnită a comunei Pușcași: un bărbat s-a urcat pe un stâlp de curent, amenințând că se sinucide…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor