Home » Justitie » Tânără înjunghiată de propriul tată

Tânără înjunghiată de propriul tată

de Marian Mocanu
O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost înjunghiată de propriul tată, Constantin Fântânariu, care apoi a abandonat-o la marginea unei păduri din apropierea satului Poienești Deal. Fata a fost găsită după ce sora ei a anunțat la 112 evenimentul. La închiderea ediției, adolescenta care primise mai multe lovituri de cuțit, era internată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui iar presupusul agresor era căutat de polițiști.
În cursul după-amiezei de ieri, o tânără a anunțat la numărul de urgență 112 că sora ei ar fi zăcând înjunghiată la marginea unei păduri din apropierea localității Poienești sat, comuna Poienești.
Conform spuselor fetei, agresorul surorii ei, în vârstă de 16 ani, ar fi chiar propriul tată. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu cuțitul, după care a fugit, abandonând-o într-o mașină la marginea pădurii. La fața locului s-au deplasat paramedicii SMURD, care au transportat victima la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Între timp, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vaslui au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în a avut loc agresiunea.  În acest scop, ei s-au deplasat și la spitalul județean, unde au încercat să afle de la adolescenta înjunghiată cine este autorul agresiunii. Fata a declarat polițiștilor că în mașină ar fi fost și mama ei, care la rândul ei ar fi fost agresată și aruncată din vehicul.  Între timp, tatăl fetei, Constantin Fântânariu, cel care se presupune că ar fi înjunghiat-o, este căutat de polițiști care perie pădurea în căutarea mamei adolescentei. Agresorul venise de curând din Italia pentru a divorța. Vom reveni cu amănunte!
de Marian Mocanu O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost înjunghiată de propriul tată, Constantin Fântânariu, care apoi a abandonat-o la marginea unei păduri din apropierea satului Poienești Deal. Fata a fost găsită după ce sora ei a anunțat la 112 evenimentul. La închiderea ediției, adolescenta care primise mai multe lovituri de cuțit, era internată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui iar presupusul agresor era căutat de polițiști. În cursul după-amiezei de ieri, o tânără a anunțat la numărul de urgență 112 că sora ei ar fi zăcând înjunghiată la marginea unei păduri din apropierea localității Poienești sat,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: