Home / Justitie / Violator trimis în judecată după ce victima a murit de bătrânețe

Violator trimis în judecată după ce victima a murit de bătrânețe

de Marian MOCANU
În urmă cu aproape doi ani, o bătrână din Căzănești a reclamat faptul că a fost violată de un consătean, fără ca nimeni să nu-i dea crezare. Abia la insistențele femeii în vârstă de 80 de ani și a preotului din localitate a fost deschisă o anchetă care a confirmat violul. La începutul acestei săptămâni, violatorul, Constantin Ciocan, în vârstă de 70 de ani, a fost trimis în judecată. Din păcate, victima a murit de bătrânețe în vara acestui an fără a-și mai găsi dreptatea.
În luna noiembrie a anului 2013, o bătrână în vârstă de 80 de ani din Căzănești, suburbuie a orașului Negrești, a reclamat că a fost violată de un consătean, Constantin Ciocan, în vârstă de 70 de ani. Acesta a intrat în curtea femeii ziua în amiaza mare și i-a cerut bătrânei să întrețină relații sexuale cu el. La refuzul acestuia, bărbatul a lovit-o după care a violat-o. Femeia a reclamat imediat la poliție faptele, însă ancheta a durat foarte mult. Nu se știe dacă motivul întârzierii a fost faptul că nimeni nu a crezut povestea bătrânei, cu atât mai mult cu cât făptașul, un cioban înstărit, a acuzat femeia și rudele acesteia că vor să ia bani de la el.
Explicația polițiștilor a fost că rezultatele expertizei ADN au fost gata încă de anul trecut, dar nu s-ar fi găsit fonduri pentru plata și ridicarea documentului. Constantin Ciocan a susținut tot timpul că nici măcar nu a intrat în curtea femeii, iar totul nu este decât o invenție a acesteia cu scopul de a-l denigra.
După aproape doi ani, expertiza care dovedea clar că Ciocan a întreținut relații sexuale cu bătrâna a fost primită, în consecință dosarul a fost finalizat. Marți, 29 septembrie, procurorii de pe lângă Judecătoria Vaslui l-au în judecată, sub acuzația de viol, pe Constantin Ciocan.
Între timp, până ce ancheta care să-i confirme spusele să fie finalizată, bătrâna a decedat de bătrânețe în luna iunie a acestui an. Chiar și în aceste condiții, justiția își va urma cursul, violatorul riscând să-și petreacă ultimii ani ai bătrâneții în închisoare.
de Marian MOCANU În urmă cu aproape doi ani, o bătrână din Căzănești a reclamat faptul că a fost violată de un consătean, fără ca nimeni să nu-i dea crezare. Abia la insistențele femeii în vârstă de 80 de ani și a preotului din localitate a fost deschisă o anchetă care a confirmat violul. La începutul acestei săptămâni, violatorul, Constantin Ciocan, în vârstă de 70 de ani, a fost trimis în judecată. Din păcate, victima a murit de bătrânețe în vara acestui an fără a-și mai găsi dreptatea. În luna noiembrie a anului 2013, o bătrână în vârstă de 80…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: