Home » Justitie » Violator trimis în judecată după ce victima a murit de bătrânețe

Violator trimis în judecată după ce victima a murit de bătrânețe

de Marian MOCANU
În urmă cu aproape doi ani, o bătrână din Căzănești a reclamat faptul că a fost violată de un consătean, fără ca nimeni să nu-i dea crezare. Abia la insistențele femeii în vârstă de 80 de ani și a preotului din localitate a fost deschisă o anchetă care a confirmat violul. La începutul acestei săptămâni, violatorul, Constantin Ciocan, în vârstă de 70 de ani, a fost trimis în judecată. Din păcate, victima a murit de bătrânețe în vara acestui an fără a-și mai găsi dreptatea.
În luna noiembrie a anului 2013, o bătrână în vârstă de 80 de ani din Căzănești, suburbuie a orașului Negrești, a reclamat că a fost violată de un consătean, Constantin Ciocan, în vârstă de 70 de ani. Acesta a intrat în curtea femeii ziua în amiaza mare și i-a cerut bătrânei să întrețină relații sexuale cu el. La refuzul acestuia, bărbatul a lovit-o după care a violat-o. Femeia a reclamat imediat la poliție faptele, însă ancheta a durat foarte mult. Nu se știe dacă motivul întârzierii a fost faptul că nimeni nu a crezut povestea bătrânei, cu atât mai mult cu cât făptașul, un cioban înstărit, a acuzat femeia și rudele acesteia că vor să ia bani de la el.
Explicația polițiștilor a fost că rezultatele expertizei ADN au fost gata încă de anul trecut, dar nu s-ar fi găsit fonduri pentru plata și ridicarea documentului. Constantin Ciocan a susținut tot timpul că nici măcar nu a intrat în curtea femeii, iar totul nu este decât o invenție a acesteia cu scopul de a-l denigra.
După aproape doi ani, expertiza care dovedea clar că Ciocan a întreținut relații sexuale cu bătrâna a fost primită, în consecință dosarul a fost finalizat. Marți, 29 septembrie, procurorii de pe lângă Judecătoria Vaslui l-au în judecată, sub acuzația de viol, pe Constantin Ciocan.
Între timp, până ce ancheta care să-i confirme spusele să fie finalizată, bătrâna a decedat de bătrânețe în luna iunie a acestui an. Chiar și în aceste condiții, justiția își va urma cursul, violatorul riscând să-și petreacă ultimii ani ai bătrâneții în închisoare.
de Marian MOCANU În urmă cu aproape doi ani, o bătrână din Căzănești a reclamat faptul că a fost violată de un consătean, fără ca nimeni să nu-i dea crezare. Abia la insistențele femeii în vârstă de 80 de ani și a preotului din localitate a fost deschisă o anchetă care a confirmat violul. La începutul acestei săptămâni, violatorul, Constantin Ciocan, în vârstă de 70 de ani, a fost trimis în judecată. Din păcate, victima a murit de bătrânețe în vara acestui an fără a-și mai găsi dreptatea. În luna noiembrie a anului 2013, o bătrână în vârstă de 80…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: