Home » Administratie » Avarie la Taxe și Impozite

Avarie la Taxe și Impozite

Avarie la Taxe si Impozite 2Zeci de contribuabili au fost nevoiți să aștepte ieri, peste trei ore, până când au reușit să-și achite impozitele și taxele locale la Primăria Bârlad. Din cauza unei avarii la rețeaua de internet a primăriei, sistemul informatic al Serviciului Taxe și Impozite Persoane Fizice, din cadrul Primăriei Bârlad, nu a mai funcționat.

Cauza pentru care zeci de persoane au fost nevoite stea la coadă, în picioare, sute de minute, a fost un incident produs în noaptea precedentă de un tir care a rupt un cablu. Cablul nu era al E.ON, așa că a durat mai mult până când s-au făcut demersuri în vederea remedierii avariei. Softul folosit de Serviciul Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Bârlad este unul securizat, cu regim special, fiind nevoie de intervenția unei firmei din Iași ce deține serverul.

Persoanele care veniseră să-și plătească taxele și impozitele au renunțat să mai stea la coadă, rămânând doar cei care aveau nevoie urgentă de schimbarea actelor de identitate pentru care trebuiau să plătească taxa, atât persoane din Bârlad cât și din mediul rural.

Astfel de incidente nu se întâmplă decât foarte rar, dar cel de ieri a fost unul destul de neplăcut atât pentru contribuabili cât și pentru angajații Serviciului Taxe și Impozite. Aceștia din urmă au fost asaltați de cetățenii nemulțumiți cărora le era greu să înțeleagă de ce o astfel de problemă se rezolvă atât de greu. (Mihaela NICULESCU)

Zeci de contribuabili au fost nevoiți să aștepte ieri, peste trei ore, până când au reușit să-și achite impozitele și taxele locale la Primăria Bârlad. Din cauza unei avarii la rețeaua de internet a primăriei, sistemul informatic al Serviciului Taxe și Impozite Persoane Fizice, din cadrul Primăriei Bârlad, nu a mai funcționat. Cauza pentru care zeci de persoane au fost nevoite stea la coadă, în picioare, sute de minute, a fost un incident produs în noaptea precedentă de un tir care a rupt un cablu. Cablul nu era al E.ON, așa că a durat mai mult până când s-au făcut…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: