Google+
Home » Social » Bârladul sub lupă! La E-ON Bârlad totul se năruie!

Bârladul sub lupă! La E-ON Bârlad totul se năruie!

de Răzvan CĂLIN

E lucru clar: scandalurile care au zguduit în ultimul timp sucursala din Bârlad a E-ON România au început să macine și mai mult din imaginea și așa șifonată a companiei (cel puțin în ochii bârlădenilor!). Despre motive, nu are rost să mai discutăm, că le știe toată lumea. Chiar și cei de la E-ON, chit că nu prea vor să le recunoască.

Ei, taman în mijlocul acestei tevaturi, celor de la E-ON Bârlad a început să li se năruie și șandramaua. De această dată, vorbim la propriu, căci cel puțin așa reiese din afișul lipit pe pereții exteriori ai clădirii care avertizează sec trecătorii: ”Atenție cade tencuiala!!!”. Actualul sediu a fost dat în folosință în urmă cu vreo 10 ani, dar se pare că scurgerea timpului, dar mai ales intemperiile, au început să afecteze clădirea. Cel puțin tencuiala exterioară a clădirii a început să cedeze, lucru ce a forțat compania să pună afișe de avertizare a populației. Nu de alta, dar asta le mai trebuie nemților de la E-ON să-i dea lumea în judecată că le-au căzut în cap bucăți din sediul de la Bârlad. Probabil că, până la urmă, din toată ”sărăcia” lor cei de la E-ON vor efectua reparațiile de rigoare!

de Răzvan CĂLIN E lucru clar: scandalurile care au zguduit în ultimul timp sucursala din Bârlad a E-ON România au început să macine și mai mult din imaginea și așa șifonată a companiei (cel puțin în ochii bârlădenilor!). Despre motive, nu are rost să mai discutăm, că le știe toată lumea. Chiar și cei de la E-ON, chit că nu prea vor să le recunoască. Ei, taman în mijlocul acestei tevaturi, celor de la E-ON Bârlad a început să li se năruie și șandramaua. De această dată, vorbim la propriu, căci cel puțin așa reiese din afișul lipit pe pereții…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: