Home / Social / Bârladul sub lupă! La E-ON Bârlad totul se năruie!

Bârladul sub lupă! La E-ON Bârlad totul se năruie!

de Răzvan CĂLIN

E lucru clar: scandalurile care au zguduit în ultimul timp sucursala din Bârlad a E-ON România au început să macine și mai mult din imaginea și așa șifonată a companiei (cel puțin în ochii bârlădenilor!). Despre motive, nu are rost să mai discutăm, că le știe toată lumea. Chiar și cei de la E-ON, chit că nu prea vor să le recunoască.

Ei, taman în mijlocul acestei tevaturi, celor de la E-ON Bârlad a început să li se năruie și șandramaua. De această dată, vorbim la propriu, căci cel puțin așa reiese din afișul lipit pe pereții exteriori ai clădirii care avertizează sec trecătorii: ”Atenție cade tencuiala!!!”. Actualul sediu a fost dat în folosință în urmă cu vreo 10 ani, dar se pare că scurgerea timpului, dar mai ales intemperiile, au început să afecteze clădirea. Cel puțin tencuiala exterioară a clădirii a început să cedeze, lucru ce a forțat compania să pună afișe de avertizare a populației. Nu de alta, dar asta le mai trebuie nemților de la E-ON să-i dea lumea în judecată că le-au căzut în cap bucăți din sediul de la Bârlad. Probabil că, până la urmă, din toată ”sărăcia” lor cei de la E-ON vor efectua reparațiile de rigoare!

de Răzvan CĂLIN E lucru clar: scandalurile care au zguduit în ultimul timp sucursala din Bârlad a E-ON România au început să macine și mai mult din imaginea și așa șifonată a companiei (cel puțin în ochii bârlădenilor!). Despre motive, nu are rost să mai discutăm, că le știe toată lumea. Chiar și cei de la E-ON, chit că nu prea vor să le recunoască. Ei, taman în mijlocul acestei tevaturi, celor de la E-ON Bârlad a început să li se năruie și șandramaua. De această dată, vorbim la propriu, căci cel puțin așa reiese din afișul lipit pe pereții…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Întreruperile de curent continuă în județul Vaslui. Vezi ce localități vor fi afectate în această săptămână

Săptămâna aceasta curentul electric este ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: