Home / Monden / Ce au muncit vedetele înainte de a ajunge pe sticlă

Ce au muncit vedetele înainte de a ajunge pe sticlă

Puține sunt vedetele de televiziune care n-au muncit prin alte locuri înainte de a ajunge pe sticlă și a cunoaște celebritatea! Iar Cristi Hrubaru nu se numără printre norocoși. 

Rockerul identificat de ani buni cu “Cronica Cârcotașilor” a plecat pe drumul maturității ca marinar, convins că asta e chemarea lui. N-a apucat să bată însă mările și oceanele lumii, ci doar Dunărea, scurtă vreme, după care s-a prins că meseria nu-i vine mănușă.

“Am făcut Liceul de Marină cu un singur scop: după ce termin, să fug din țară. Dar am terminat în 1989, a venit Re­voluția și nu am mai avut de ce să fug. Am rămas îmbarcat vreo nouă luni, după care am realizat că nu e de mine, deși am navigat doar pe Dunăre”, ne-a povestit vedeta de la Prima TV.

Câteva luni a fost și paznic la păcănele

Ce-a făcut ca să nu șomeze? “Am fost vânzător ambulant de hot-dog, în Focșani, timp de o lună. M-au dat afară pentru că îmi serveam toți prietenii cu hot-dog. Am fost și paznic la păcănele vreo câteva luni”, a completat Hrubaru tabloul testării pieței muncii.

Spre mass-media a “câr­mit-o” în 1993, iar soția lui a avut un rol decisiv în această hotărâre: “Am cunoscut o tipă care lucra la radio în Focșani și, tot aștep­tând-o în fața sediului, i-am cunoscut și pe cei de acolo. Cam așa am ajuns să lucrez la radio. Între timp, gagica mi-a devenit nevastă și eu am trecut de la fonotecă, prin montaj, către microfon”.

Nea Mărin dansa ca să nu moară de foame

Îndrăgitul nea Mărin, pe numele său real Marin Barbu, cel care a pus vedete la treabă pentru PRO TV, la “Serviți, vă rog”, iar acum face același lucru pentru emisiunea “Poftiți pe la noi”, de la Antena 1, n-a dus-o mereu așa de bine ca acum.

Teleormăneanul pasionat de dans și folclor a declarat, la un moment dat, că atunci când a venit la București, la liceu, a fost nevoit să muncească pentru a se întreține. Conform spuselor sale, avea un program extrem de obositor: în prima parte a zilei mergea la școală, iar după cursuri dansa până târziu în noapte, în diverse ansambluri folclorice.

Gabi Cristea, PR cu kilograme în plus

Ultraspecializată în comunicare, după ce-a absolvit două facultăți de profil, Gabi Cristea (Kanal D) era parcă mai recomandată pentru PR decât pentru TV. Nu e de mirare, așadar, că a fost PR Manager la PRO TV, într-o vreme când nu arta așa de bine ca azi – de fapt, avea multe kilograme în plus și încerca să le mascheze purtând haine lungi și lălâi.

La un moment dat, a slăbit semnificativ și a pozat în Playboy, iar după acest pictorial fierbinte a intrat în grațiile patronilor de televiziuni, care au preferat-o pe post, nu în echipa de comunicare.

Lidia Buble: bonă și vânzătoare de mașini

Fosta concurentă de la “Te cunosc de undeva”, căreia i-au adus popularitate în egală măsură vocea incredibilă și relația controversată cu matinalul Răzvan Simion, a lucrat de mică pentru a-și ajuta numeroasa familie – are 4 surori și 6 frați! Lidia a fost întâi bonă pentru copiii unui politician, apoi s-a angajat la o reprezentanță auto, ca manager de vânzări. La cel de-al doilea job a renunțat abia după ce a avut certitudinea că își poate croi o carieră serioasă în muzică.

«Firicel» a lucrat în mină și-n șaormerie

Cuzin To­ma, simpaticul Firicel din “Las Fierbinți”, a plecat de-acasă la 11 ani, luându-și viața în propriile mâini, și a muncit din greu pentru fiecare bănuț: în mi­nă, într-un restaurant și într-o șaormerie, ca paznic de șantier, dar și ca dansator sau ca agent imobiliar. “Cel mai bine câștigam în mină”, a recunoscut actorul.

Ana Maria Gheorghe, vânzătoare de mașini

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea acum gravidă a rubricii Meteo de la Observatorul Antenei 1, a debutat în televiziune în urmă cu 10 ani. Înainte de asta, sexoasa brunetă a lucrat într-un parc auto, iar acolo, ce era o corvoadă la început s-a transformat repede în pasiune! Ana Maria trebuia să ajute clienții să-și aleagă mașina potrivită, așa că citea cărțile tehnice ale modelelor expuse cum citește restul lumii ziarele. Iar în timp ce învăța despre motoare, cai putere și consum, a descoperit că domeniul e unul pe placul ei. Și după ce-a ajuns vedetă TV, bruneta a “ciupit” bani din alte domenii decât showbizul. De exemplu, a lucrat, după ce-a absolvit Facultatea de Management Financiar, ca manager pentru un restaurant.

Lavinia Petrea a lucrat pentru un notar

Probabil că nimeni nu și-ar imagi- na-o pe Lavinia Petrea “în­gro­pată” în acte, în spatele unui birou, dar această imagine este reală. “O vreme, am lucrat într-un birou notarial, unde redactam o parte din actele pe care le semna notarul. Nu mă simțeam deloc în largul meu închisă într-un birou”, a declarat, la un moment dat, frumușica blondă de la știrile matinale ale PRO TV. Pe atunci, Lavinia se uita cu jind la postul de televiziune la care azi lucrează. Visa să devină reporter…

Gogoașe din «Trăsniții» a fost strungar…

“Am început să lucrez la 18 ani în uzină, în IMGB. Am fost patru luni strungar, pentru că nu am găsit post pentru meseria pe care o învățasem. Apoi, am lucrat 11 ani ca electrician la Fabrica de Oxigen”, ne-a povestit despre începuturile lui în câmpul muncii Constantin Zamfirescu (fo­to), îndrăgitul Gogoașe din serialul “Trăsniții”, de la Prima TV. În 1990, a plecat din uzină, s-a angajat la o altă instituție și s-a înscris la Estrada Armatei, unde i-a cunoscut pe actualii săi colegi de serial, Bogdan Dumitrescu (Chiorete) și Grig Chiroiu (Pupăză): “După ce colonelul care se ocupa de noi a ieșit la pensie, am decis să mergem la Amerom, Canal 38, unde ne-am prezentat și am arătat de ce suntem noi în stare”. Amerom este vechea denumire a canalului Prima TV, așadar, Gogoașe e un tip statornic…

… iar colegul lui, Chiorete, mecanic

Bogdan Dumitrescu, Chiorete pe numele său “de scenă”, a fost angajat într-un institut de proiectări care aparținea Armatei. “Am fost mecanic de întreținere, apoi am lucrat în proiectare. După Revoluție, m-am prezentat la Casa Centrală a Armatei. Am luat preselecțiile, i-am cunoscut pe colegii mei și am format împreună un grup de Estradă, al Casei Centrale a Armatei. Am activat în această formulă până în 1995, după care am ajuns la Amerom, la emisiunea «O lume, nebună, nebună, nebună», prezentată de Melania Medeleanu”, ne-a povestit actorul.

În cazul lui Nadine, traseul a fost invers

Nadine a devenit cunoscută cu “Școala vedetelor”, apoi a făcut carieră în TV, prezentând emisiuni de divertisment la diverse posturi. Însă… la un moment dat, a simțit că personalitatea i se dizolvă și că showbizul a devenit un mediu toxic pentru ea, așa că a plecat peste O­cean și a luat viața de la zero. “În America am fost dădacă, ospătăriță și am gătit pentru petreceri private”, a povestit ea la întoarcerea în România, după 7 ani. Acum, în paralel cu jobul de la PRO TV, mulatra ajută copiii săraci de la țară, prin ONG-ul pe care-l deține.

Cabral a muncit pe șantier și a descărcat TIR-uri cu cârca

Deloc răsfățat de părinți, Cabral a fost nevoit să muncească în timpul liceului, în vacanțele de vară, dacă voia bani de ex­cursii sau de haine fistichii. “Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieții la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moț m-am angajat paznic de noapte la anticariat… Am lucrat și pe șantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinților mei”, a povestit el pe blog. După ce a împlinit 18 ani, s-a angajat cu carte de muncă la o firmă de asigurări și a lucrat acolo aproape 5 ani.

Dezbrăcatu’, om bun la toate într-un bar

Codruț Kegheș, recent revenit, după un an de pauză, la “Cronica Cârcotașilor”, a ajuns pe sticlă printr-un joc incredibil al sorții, fiindcă el se pregătea pentru un domeniu care în veci nu va avea vreo legătură cu televiziunea – poate doar prin prisma știrilor:  utilaje petroliere de foraj marin. “Am terminat Liceul Industrial Petrolul Teleajen. După absolvire, mi-am trimis CV-ul la platforma de foraj marin, dar, până la urmă, am ajuns să lucrez într-un club. Acolo am făcut de toate, am spălat și vase și am învățat să relaționez cu lumea. Îmi aduc aminte că într-o seară a venit un cuplu destul de supărat. La un moment dat, el chiar a început să plângă. M-au rugat să le aduc o sticlă de Lacrima lui Ovidiu. M-am luat cu treabă, am uitat de comandă și după vreo 30 de minute m-au întrebat ce se întâmplă cu vinul lor. Le-am spus: «Aveți răbdare, acum l-am pus să plângă» Au început să râdă și au plecat fericiți. A fost o perioadă frumoasă, în care am legat prietenii pe viață”, ne-a povestit Dezbrăcatu’.

Simona Pătruleasa, 6 ani învățătoare

Caldă și iubitoare de copii, Simona Pătruleasa a lucrat 6 ani ca învățătoare înainte să ajungă la TV, deși studiile (Facultatea de Drept) o recomandau pentru o carieră în barou. Pe vremea aceea, câștiga doar 500 de lei lunar, un salariu care, a recunoscut ea, era insuficient pentru un trai decent.

Iulia Albu voia să-și deschidă cabinet de avocatură

“Am lucrat șase ani ca avocat, următorul pas logic ar fi să-mi deschid un cabinet de avocatură”, declara Iulia Albu în 2012. Cum socoteala de-acasă nu se potrivește însă cu cea din târg, Iulia, propulsată oricum la statutul de vedetă după căsătoria cu designerul Mihai Albu și apoi divorțul de el, a ajuns pe micul ecran, la Kanal D, cu găina după ea… Acum, în loc să pledeze la bară, face praf 99% din celebritățile autohtone pentru cum se îmbracă.

Și ei au luat-o pe un drum ocolit către showbiz și TV

Absolventă de Limbi Străine, TEO a fost profesoară de engleză la un liceu din Capitală.

DAN NEGRU a fost contabil la un spital. A fost dat afară  fiindcă greșea calculele.

ANDI MOISESCU a vândut ziare la un chioșc din Capitală, în zona Pieței Romane.

ADELINA PESTRIȚU a dansat în cluburi din I-biza înainte ca Liviu Vârciu s-o ia de nevastă.

BUSU a lucrat 2 ani pe post de coxar la Combinatul Siderurgic Hunedoara.

“Am filmat la nunți, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea”, a recunoscut PEPE.

MIHAELA RĂDULESCU a făcut bani din taximetrie în anii de după Revoluție.

MIHAI MĂRGINEANU a profesat ca inginer înainte să devină cântăreț și apoi actor.

GINA PISTOL a fost operator xerox și vânzătoare într-un magazin de articole sportive.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: