Home / Sport / Primul concurs de karting la Bârlad!

Primul concurs de karting la Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Competiția se va derula pe 11 octombrie și este organizată de Clubul Copiilor Bârlad.

Pentru prima dată în istoria sportului local, Bârladul va organiza și găzdui o competiție de karting. Este vorba despre Concursul Interjudețean de Karting ”Cupa Bârladului”, care se va desfășura pe 11 octombrie și este organizat de Clubul Copiilor ”Spiru Haret” din Bârlad. Competiția este destinată exclusiv piloților din categorii Bambini (50 cmc), Pufo (60 cmc) și Kadet (80 cmc).

”Circuitul care ne-a fost aprobat de autoritățile locale va fi pe porțiunea din Bulevardul Republicii cuprinsă între Hotel ”Premier” și Hotel ”Moldova”. Este pentru prima dată când la Bârlad se organizează așa ceva și, în consecință, avem emoții. Dar sperăm ca totul să iasă bine, mai ales că avem promis spriijinul autorităților locale”, ne-a declarat Marius Gâmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad.

La concurs vor participa piloți din județele Iași, Neamț, Vrancea, Bacău și Brăila. Vor fi acordate trofee, medalii și diplome.

de Răzvan CĂLIN Competiția se va derula pe 11 octombrie și este organizată de Clubul Copiilor Bârlad. Pentru prima dată în istoria sportului local, Bârladul va organiza și găzdui o competiție de karting. Este vorba despre Concursul Interjudețean de Karting ”Cupa Bârladului”, care se va desfășura pe 11 octombrie și este organizat de Clubul Copiilor ”Spiru Haret” din Bârlad. Competiția este destinată exclusiv piloților din categorii Bambini (50 cmc), Pufo (60 cmc) și Kadet (80 cmc). ”Circuitul care ne-a fost aprobat de autoritățile locale va fi pe porțiunea din Bulevardul Republicii cuprinsă între Hotel ”Premier” și Hotel ”Moldova”. Este pentru…

Review Overview

About Razvan Calin

One comment

  1. Tare! Vin 100% sa-i vad.

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: