Home » Politic » Dumitru Buzatu, reales șef al Organizației Județene PSD Vaslui
Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu, reales șef al Organizației Județene PSD Vaslui

de Marian MOCANU

La Vaslui, duminică, 4 octombrie, au avut loc alegerile pentru desemnarea conducerii Organizației Județene a Partidului Social Democrat filiala Vaslui. Așa cum era de așteptat, Dumitru Buzatu a fost reconfirmat, pentru încă un mandat în fruntea PSD-știlor vasluieni. Alegerea sa a întrunit unanimitatea celor 762 delegați prezenți la alegeri. Buzatu a fost unicul candidat pentru funcția de președinte. El a anunțat public că, la finalul acestui nou mandat, nu va mai candida pentru această funcție.
Fiind singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu a fost reconfirmat în unanimitate pe această funcție, în aplauzele celor 762 de delegați prezenți duminică dimineață la Casa de Cultură „Constantin Tănase” din Vaslui. Nici nu putea fi altfel, atât vreme cât se bucură de sprijinul lui Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD și probabil viitor președinte al partidului. În plus, Dumitru Buzatu este în fruntea organizației județene din anul 2000. În acest timp el a avut un mandat de deputat, două de vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui și unul, cel actual, de președinte al acestei instituții, cu șanse mari de a ocupa această funcție și la alegerile de anul viitor.
În discursul ținut înaintea votului, Dumitru Buzatu și-a anunțat obiectivele pentru perioada următoare: obținerea a peste 50 de posturi de primari în județ și peste jumătate din mandatele de consilieri locali și consilieri județeni, inclusiv președenția Consiliului Județean, funcție deținută în prezent de el.
După vot, care a fost deschis, Buzatu a ținut să mulțumească delegaților prezenți și în același timp să anunțe public faptul că la următoarele alegeri, cele din 2017, nu va mai candida pentru șefia organizației județene a partidului pe care-l conduce de mai bine de 15 ani: „Vreau să mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și astăzi. De data aceasta vă spun cu toată seriozitatea, așa cum am spus-o și la alegerile precedente, că în 2017 va trebui să alegeți alt președinte. Va fi un moment în care va trebui să transferăm către generația mai tânără responsabilitatea conducerii organizației noastre. Asta nu va însemna că până la plecarea mea nu vom face tot posibilul pentru ca organizația să-și mențină capacitatea de luptă politică ca să obținem și la alegerile viitoare cele mai bune rezultate”.
Dumitru Buzatu nu a fost singura persoană aflată la conducerea organizației județene a PSD care, la alegerile de ieri, au fost reconfirmate pe funcție. La rândul lor, deputatul bârlădean Adrian Solomon a fost reconfirmat pentru funcția de președinte executiv al organizației PSD Vaslui, Ciprian Trifan o să fie în continuare secretarul general al organizației, iar Ramona Mocan trezorierul partidului.
de Marian MOCANU La Vaslui, duminică, 4 octombrie, au avut loc alegerile pentru desemnarea conducerii Organizației Județene a Partidului Social Democrat filiala Vaslui. Așa cum era de așteptat, Dumitru Buzatu a fost reconfirmat, pentru încă un mandat în fruntea PSD-știlor vasluieni. Alegerea sa a întrunit unanimitatea celor 762 delegați prezenți la alegeri. Buzatu a fost unicul candidat pentru funcția de președinte. El a anunțat public că, la finalul acestui nou mandat, nu va mai candida pentru această funcție. Fiind singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu a fost reconfirmat în unanimitate pe această funcție,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. nimeni nu a avut curajul sa se opuna realegerii lui Buzatu chiar daca e cercetat de DNA . .cine sa mai aiba incredere in PSD?

%d blogeri au apreciat: