Google+
Home » Invatamant » ”Gala Performanței Bârlădene”!

”Gala Performanței Bârlădene”!

de Răzvan CĂLIN

Consiliul Elevilor de la Colegiul ”Codreanu” Bârlad a premiat performerii din învățământul bârlădean și organizațiile non-guvernamentale locale cele mai active.

Sâmbătă seara, Teatrul ”Victor Ion Popa” a găzduit Gala Performanței Bârlădene, o inedită festivitate pusă în scenă de Consiliul Elevilor de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu”. Principalul scop al acestei manifestări a fost acela de a premia valorile Bârladului, începând de la elevii olimpici, până la cei implicați în activități importante de voluntariat.
”În ultimul timp s-au evidențiat elevi ai liceelor și școlilor bârlădene care, prin munca lor de voluntariat, au demonstrat că au un puternic simț de dăruire pentru cei din jurul lor. Proiectele cele mai importante, atât pentru tineri, cât și pentru societate, în general, au fost aduse în lumină în cadrul festivității. Totodată, olimpicii care au atins deosebita performanță la o etapă națională, au fost și ei premiați”, ne-a declarat Iustina Tătaru, președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul ”Codreanu”, cea care alături de profesorul Iulian Maxim (consilier educativ) s-a ocupat de organizarea și coordonare acestei gale.
premiere_elevi_codreanu1Iată premiile care au fost oferite:
– Voluntarul anului : Ana-Maria Osipov, de la Colegiul ”Codreanu” (clasa a XI-a), premiată în mod deosebit pentru spiritul civic și activitatea ambițioasă de care a dat dovadă și implicarea în activități de voluntariat cu impact major;
– Olimpicii, în număr de 120, care au participat la faze naționale atât în cadrul concursurilor, cât și al olimpiadelor;
– Cel mai bun O.N.G. a fost desemnată Asociația ”Myosotis”;
– Cel mai bun proiect de educație: Școala ”Manolache Costache Epureanu”, printr-un proiect Comenius – „Cartea – cel mai bun prieten”
– Proiectul cu cel mai mare impact: Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu”, tot printr-un proiect Comenius ”Literature live”;
– Proiectul cu cei mai mulți beneficiari: Centrul Educațional ”Cetatea Sf. Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt” din cadrul Bisericii Sf. Ecaterina;
– Proiecte și campanii de responsabilitate socială: Marșul Voluntarilor, organizat de Biblioteca ”Stroe S. Belloescu”;
– Proiect pt. tineret: Centrul Tinerilor Voluntari ”Myosotis”;
– Proiectul cel mai original: Întâlnirea Bobocilor, organizat de Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului ”Codreanu”;
– Proiecte de Voluntariat: s-a acordat Asociației ”Bună ziua copii din România”
La finalul evenimentului, elevii au fost încurajați să se implice la fel de mult la activitățile desfășurate în comunitate, profesorii au fost felicitați pentru efortul depus pentru pregătirea premianților și toți au fost invitați să participe la o următoare ediție.

 

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Consiliul Elevilor de la Colegiul ”Codreanu” Bârlad a premiat performerii din învățământul bârlădean și organizațiile non-guvernamentale locale cele mai active. Sâmbătă seara, Teatrul ”Victor Ion Popa” a găzduit Gala Performanței Bârlădene, o inedită festivitate pusă în scenă de Consiliul Elevilor de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu”. Principalul scop al acestei manifestări a fost acela de a premia valorile Bârladului, începând de la elevii olimpici, până la cei implicați în activități importante de voluntariat. ”În ultimul timp s-au evidențiat elevi ai liceelor și școlilor bârlădene care, prin munca lor de voluntariat, au demonstrat că au un puternic…

Review Overview

User Rating: 0.8 ( 1 votes)

About Razvan Calin

4 comments

  1. Ana aceasta are cumva poze care sa demonstreze ca a facut voluntariat sau orice alta activitate in spitalul din Murgeni?????? sau e premiata pentru ca e fata de doctor?

  2. O sa va rapund… pentru ca fac parte din organizatia care a castigat categoria “Proiecte si campanii de voluntariat”, iar Ana este unul din voluntarii valorosi ai organizatiei noastre. Este voluntara a organizatiei “Buna Ziua Copii din Romania” din 2012( pentru activitatile si proiectele noastre de voluntariat va invitam sa vizitati pagina de facebook (https://www.facebook.com/bz.ro.bd?fref=ts&ref=br_tf), a facut voluntariat la Spitalul de copii din Barlad si la Spitalul de psihiatrie Murgeni. Toti voluntarii merita respectul si aprecierea noastra si nu ar trebui sa folosim termeni de comparatie care sa defavorizeze pe unii sau pe altii. Nu toti voluntarii vor avea ocazia sa urce pe o scena, sa fie premiati, dar toti voluntarii influenteaza destine, ceea ce nu poate fi masurat prin ore, ci prin schimbarea pe care o aduc in lume. Respect pentru toti voluntarii din comunitatea noastra! Asociatia “Buna Ziua Copii din Romania”

  3. Ana Osipov care a facut voluntariat unde, mai exact? Cunosc personal cel putin 3 voluntari de la asociatia Myosotis care muncesc intr-o saptamana cat ea intr-un an si care nu au primit niciun fel de recunoastere. “Performanta”, desigur.

%d blogeri au apreciat: