Google+
Home » Social » Lovit cu sticla în cap într-un club din Bârlad!

Lovit cu sticla în cap într-un club din Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în Clubul ”Ground”.

Incident sângeros petrecut vineri noaptea spre sâmbătă într-un club frecventat din Bârlad, respectiv ”Ground”. Clubul a fost închiriat sâmbătă seara de o persoană care a vrut să-și sărbătorească ziua de naștere cu prietenii. După miezul nopții, petrecerea a fost brusc tulburată de o altercație izbucnită între doi dintre indivizii prezenți la chef. La un moment dat, unul dintre ei a luat o sticlă de bere de pe o masă și l-a lovit în cap pe celălalt. Omul a fost serios rănit, fiind transportat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde i s-a acordat îngrijirile de specialitate.

”Într-adevăr, în noaptea de 2/3 octombrie a avut loc un scandal la un local din municipiul Bârlad. Localul era închiriat pentru o petrecere privată. În timpul scandalului izbucnit, un bărbat a fost lovit cu o sticlă în zona capului. Ancheta este în curs de desfășurare”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Vom reveni cu amănunte.

 

de Răzvan CĂLIN Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în Clubul ”Ground”. Incident sângeros petrecut vineri noaptea spre sâmbătă într-un club frecventat din Bârlad, respectiv ”Ground”. Clubul a fost închiriat sâmbătă seara de o persoană care a vrut să-și sărbătorească ziua de naștere cu prietenii. După miezul nopții, petrecerea a fost brusc tulburată de o altercație izbucnită între doi dintre indivizii prezenți la chef. La un moment dat, unul dintre ei a luat o sticlă de bere de pe o masă și l-a lovit în cap pe celălalt. Omul a fost serios rănit, fiind transportat la Spitalul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. Da nume? Macar initiale! Se stie cine e unul dintre raniti….de ce se musamalizeaza? Ca are tata bani si nu trebuie sa se afle cine e vinovat si mai ales de ce? Era cumva drogat domnul „copil de patron”?

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: