Home / National / VREMEA se menține caldă. PROGNOZA METEO pentru luni și marți

VREMEA se menține caldă. PROGNOZA METEO pentru luni și marți

Luni, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în sud-est. Cerul va avea înnorări temporare, va ploua pe arii relativ extinse în regiunile vestice, sud-vestice și centrale, precum și în zonele montane și submontane, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. Vor fi mai ales averse, ce pot fi însoțite de descărcări electrice, informează ANM. 

În restul teritoriului, aversele vor fi pe spații mici, seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade în Dealurile de Vest și 24…25 de grade în Bărăgan, Podișul Dobrogei și al Moldovei; minimele termice vor fi cuprinse între 8 și 16 grade.

LA BUCUREȘTI:

Vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări temporare, iar seara și noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.

MARȚI

Valorile termice vor fi în continuare ușor mai ridicate decât mediile climatologice specifice primei decade de octombrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și va ploua pe arii restrânse în estul și în sud-estul teritoriului, precum și la munte și izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15 grade pe litoral.

Luni, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în sud-est. Cerul va avea înnorări temporare, va ploua pe arii relativ extinse în regiunile vestice, sud-vestice și centrale, precum și în zonele montane și submontane, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. Vor fi mai ales averse, ce pot fi însoțite de descărcări electrice, informează ANM.  În restul teritoriului, aversele vor fi pe spații mici, seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade în Dealurile de Vest și 24...25…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Viticultorii vasluieni au dat lovitura: anul trecut au avut o recolta de 72.697 tone struguri de vin

Viticultorii din judetul Vaslui au avut o recolta buna ...

Salariul minim brut a crescut la 2.230 lei

Începând cu data de 1 ianuarie 2020 salariul de ...

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor fi testate, de marti, iar timp de 4 zile vor suna alternativ, intre orele 10 si 15

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor suna alternativ, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: