Home / Social / Pont pentru vasluieni: va fi înființat un club de stil de viață sănătos

Pont pentru vasluieni: va fi înființat un club de stil de viață sănătos

de Roxana NĂSTASĂ

Vasluienii vor avea prilejul de a-și însuși cele mai importante și mai folositoare informații despre bolile care fac ravagii în întreaga lume.

stil de viata sanatosAsociația pentru Sănătate, Educație și Familie, filiala Moldova organizează în perioada 4 – 7 octombrie, Proiectul de sănătate și lifestyle New Start. Evenimentul va avea loc în fața Teatrului de vară din municipiul Vaslui și își propune zilnic, între orele 9 – 15, să ofere informații populației asupra riscurilor și a incidenței bolilor cardiovasculare, a diabetului zaharat și mai ales a obezității în rândul tinerilor și adulților ca urmare a unui stil de viață nesănătos. De asemenea, organizatorii vor oferi și soluții ieftine, ușoare și practice  pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Pentru cei interesați, proiectul va fi urmat de lansarea la Vaslui a unui club de stil de viață sănătos. Acesta își va desfășura activitatea, pentru început, în fiecare duminică a lunii octombrie, între orele 16 – 18, în sala Casei de Cultură „Constantin Tănase”, la parter și  va conține conferințe medicale susținute de specialiști în nutriție, prezentări de produse cu posibilitatea degustării, rețete culinare, analize medicale uzuale gratuite și literatură de specialitate.

de Roxana NĂSTASĂ Vasluienii vor avea prilejul de a-și însuși cele mai importante și mai folositoare informații despre bolile care fac ravagii în întreaga lume. Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie, filiala Moldova organizează în perioada 4 – 7 octombrie, Proiectul de sănătate și lifestyle New Start. Evenimentul va avea loc în fața Teatrului de vară din municipiul Vaslui și își propune zilnic, între orele 9 – 15, să ofere informații populației asupra riscurilor și a incidenței bolilor cardiovasculare, a diabetului zaharat și mai ales a obezității în rândul tinerilor și adulților ca urmare a unui stil de viață nesănătos.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: