Google+
Home » National » DECIZIE schimbată de UEFA: Meciul România – Finlanda se va disputa cu spectatori. FRF anunță marți detalii despre organizarea partidei

DECIZIE schimbată de UEFA: Meciul România – Finlanda se va disputa cu spectatori. FRF anunță marți detalii despre organizarea partidei

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porțile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România – Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Națională, au declarat pentru MEDIAFAX surse federale. 

Conform surselor citate, FRF ia în considerare să le ofere intrarea gratuită la acest meci suporterilor care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei “Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată”. Chipurile celor care au achiziționat tichetele cu valoare zero au fost imprimate pe tricourile de antrenament ale “tricolorilor”. De asemenea, un colaj cu chipurile lor urma să fie afișat în vestiarul României.

Corpul de Control, Etică și Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa națională României va disputa cu porțile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, și că federația română va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria și Grecia.

FRF a decis să facă apel la această decizie.

Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Națională.

FRF anunță marți detalii despre organizarea meciului cu Finlanda

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, va susține o conferință de presă, marți, de la ora 10.30, la Casa Fotbalului, în care va anunța detalii despre organizare și procesul de achiziționare a biletelor la meciul cu Finlanda, de joi, din preliminariile Euro-2016.

“În urma pledoariei susținute astăzi de către juriștii Federației Române de Fotbal în fața Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reușit să suspende toate sancțiunile care fuseseră decise în prealabil de către Comisia de Control, Etică și Disciplină a forului continental. Într-un moment decisiv pentru revenirea Echipei Naționale în elita fotbalului european la o partidă cu ocazia căreia suportul românilor are un rol determinant, fanii pot conduce tricolorii spre EURO 2016! Detalii despre organizare și procesul de achiziționare a biletelor vor fi oferite mâine, într-o conferință de presă a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, găzduită la Casa Fotbalului, începând cu ora 10:30”, se arată pe site-ul frf.ro.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porțile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Națională, au declarat pentru MEDIAFAX surse federale.  Conform surselor citate, FRF ia în considerare să le ofere intrarea gratuită la acest meci suporterilor care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată". Chipurile celor care au achiziționat tichetele cu valoare zero au fost imprimate pe tricourile de antrenament ale "tricolorilor". De asemenea, un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: