Google+
Home » Sanatate » Surprinzator, sau nu? – Angela Chirila a câștigat postul de manager al spitalului barladean cu 9,47

Surprinzator, sau nu? – Angela Chirila a câștigat postul de manager al spitalului barladean cu 9,47

Este oficial. Angela Chirilă va fi manager cu drepturi depline, începând din 16 octombrie, când îi va expira mandatul de manager interimar.

Consiliul de Administrație al Spitalului „Elena Beldiman” a validat ieri concursul de manager câștigat de Angela Chirilă cu nota 9,47. Toate cele trei probe au avut loc joi, 1 octombrie, la interviu obținând nota 9,20, pentru prezentarea proiectului de management 9,42, iar pentru proba scrisă fiind notată cu nota 9,80. Zilele următoare va fi emisă dispoziția primarului de numire în funcție a noului manager și se va încheia contract de administrare între manager și primar.
Angela Chirilă a fost singura candidată la concursul de ocupare a funcției de manager, deși, în urmă cu ceva timp, și Vasile Ciochină, directorul Direcției de Administrare a Piețelor Parcărilor și Cimitirelor, intenționa să se înscrie la concurs.
Angela Chirilă are o bogată experiență economică în cadrul spitalului bârlădean, deținând timp de 20 de ani funcția de director economic al acestei instituții. (Mihaela NICULESCU)

Comments

comments

Este oficial. Angela Chirilă va fi manager cu drepturi depline, începând din 16 octombrie, când îi va expira mandatul de manager interimar. Consiliul de Administrație al Spitalului „Elena Beldiman” a validat ieri concursul de manager câștigat de Angela Chirilă cu nota 9,47. Toate cele trei probe au avut loc joi, 1 octombrie, la interviu obținând nota 9,20, pentru prezentarea proiectului de management 9,42, iar pentru proba scrisă fiind notată cu nota 9,80. Zilele următoare va fi emisă dispoziția primarului de numire în funcție a noului manager și se va încheia contract de administrare între manager și primar. Angela Chirilă a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: