Home / Social / Femeie din Pogana, violată la bătrânețe de un bețivan

Femeie din Pogana, violată la bătrânețe de un bețivan

de Răzvan CĂLIN

Aflat sub influiența băuturilor alcoolice, un tânăr de 23 de ani din comuna Pogana a violat o femeie bătrână.

La doar 23 ani, Cătălin Topală, din comuna Pogana, riscă să petreacă ani buni după gratii din cauză că este acuzat că a violat o bătrână. Fapta s-a petrecut în noaptea de ¾ octombrie, în jurul orei 2, când tânărul tocmai se întorcea de al discoteca din sat. Individul era ”afumat” bine pentru că, în prealabil, consumase băuturi alcoolice în cantități însemnate. ”Înfierbântat” bine, pe drum tânărului i-a încolțit ideea să intre în casa unei vecine de a sa, o bătrână în vârstă de 68 de ani, despre care știa că locuiește singură. Așa că, fără să mai stea prea mult pe gânduri, a trecut la fapte.
”Tânărul a forțat ușa de la intrarea în casa femeii, a pătruns fără drept în locuința acesteia și prin folosirea violenței a întreținut raporturi sexuale cu ea. După comiterea faptei, tânărul a plecat iar femeia a solicitat imediat sprijinul unor vecini”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Oamenii au anunțat poliția prin 112 și în scurt timp oamenii legii l-au reținut pe Topală pentru 24 de ore. Ulterior, l-au prezentat la Judecătoria Bârlad, unde i s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

 

de Răzvan CĂLIN Aflat sub influiența băuturilor alcoolice, un tânăr de 23 de ani din comuna Pogana a violat o femeie bătrână. La doar 23 ani, Cătălin Topală, din comuna Pogana, riscă să petreacă ani buni după gratii din cauză că este acuzat că a violat o bătrână. Fapta s-a petrecut în noaptea de ¾ octombrie, în jurul orei 2, când tânărul tocmai se întorcea de al discoteca din sat. Individul era ”afumat” bine pentru că, în prealabil, consumase băuturi alcoolice în cantități însemnate. ”Înfierbântat” bine, pe drum tânărului i-a încolțit ideea să intre în casa unei vecine de a…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: