Google+
Home » National » România a învins Canada cu 17-15 la Cupa Mondială de rugby. “Stejarii” au întors rezultatul de la 15-0 pentru adversari, cea mai importantă revenire din istoria Cupei Mondiale

România a învins Canada cu 17-15 la Cupa Mondială de rugby. “Stejarii” au întors rezultatul de la 15-0 pentru adversari, cea mai importantă revenire din istoria Cupei Mondiale

Reprezentativa de rugby a României a învins, marți, la Leicester, selecționata Canadei, cu scorul de 17-15 (0-8), în cel de-al treilea meci al “Stejarilor” în grupa D de la Cupa Mondială din Anglia. România a reușit cea mai importantă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei după ce a fost condusă cu 15-0 în minutul 52 al partidei de la Leicester, informează pagina de Twitter a competiției. 

Pentru România au marcat Mihai Macovei (două eseuri) și Florin Vlaicu (două transformări, o lovitură de penalitate).

Pentru Canada au înscris Gordon McRorie (o lovitură de pedeapsă), DTH Van Der Merwe (un eseu), Jeff Hassler (un eseu) și Nathan Hirayama (transformare).

Pentru că au pierdut la doar două puncte diferență, canadienii vor primi punctul bonus defensiv.

Selecționerul României, galezul Lynn Howells, a trimis în teren următorul XV: 1. Mihăiță Lazăr, 2. Otar Turașvili, 3. Paulică Ion, 4. Valentin Popârlan, 5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache, 7. Viorel Lucaci, 8. Mihai Macovei (căpitan), 9. Florin Surugiu, 10. Michael Wiringi, 11. Ionuț Botezatu, 12. Florin Vlaicu, 13. Paula Kinikinilau, 14. Mădălin Lemnaru, 15. Cătălin Fercu.

Au mai jucat: 21. Valentin Calafeteanu, 17. Andrei Ursache, 23. Csaba Gal, 16. Andrei Rădoi, 18. Alexandru Țăruș, 19. Daniel Carpo.

Selecționerul Canadei, Kieran Crowley, a trimis în teren următorii jucători: 1. Hubert Buydens, 2. Ray Barkwill, 3. Doug Wooldridge, 4. Brett Beukeboom, 5. Jamie Cudmore (căpitan), 6. Jebb Sinclair, 7. John Moonlight, 8. Aaron Carpenter, 9. Gordon McRorie, 10. Nathan Hirayama, 11. DTH Van Der Merwe, 12. Nick Blevins, 13. Ciaran Hearn, 14. Jeff Hassler, 15. Harry Jones.

Au mai jucat: 17. Djustice Sears-­Duru, 21. Phil Mack, 22. Conor Trainor, 20. Nanyak Dala, 18. Jake Ilnicki, 23. James Pritchard.

În minutul 20, Cătălin Fercu a primit cartonașul galben.

În minutul 72, Jebb Sinclair a primit cartonașul galben.

Meciul a fost condus la centru de englezul Wayne Barnes, iar arbitri asistenți au fost neo-zeelandezul Glen Jackson și româno-italianul Marius Mitrea.

În ultimul meci, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter.

În primul meci din grupă, România a fost învinsă de Franța, scor 38-11, iar în cel de-al doilea a fost întrecută de Irlanda, scor 44-10.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Reprezentativa de rugby a României a învins, marți, la Leicester, selecționata Canadei, cu scorul de 17-15 (0-8), în cel de-al treilea meci al "Stejarilor" în grupa D de la Cupa Mondială din Anglia. România a reușit cea mai importantă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei după ce a fost condusă cu 15-0 în minutul 52 al partidei de la Leicester, informează pagina de Twitter a competiției.  Pentru România au marcat Mihai Macovei (două eseuri) și Florin Vlaicu (două transformări, o lovitură de penalitate). Pentru Canada au înscris Gordon McRorie (o lovitură de pedeapsă), DTH Van Der…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: