Home / Social / Un adolescent deposedat de telefonul mobil de un derbedeu, ziua în amiaza mare

Un adolescent deposedat de telefonul mobil de un derbedeu, ziua în amiaza mare

de Răzvan CĂLIN

Un bârlădean de 21 de ani care a jefuit un minor a fost prins de polițiști și băgat după gratii.

Bârlădeanul Andrei P., în vârstă de 21 de ani, a ajuns recent după gratii din cauză că este acuzat că a tâlhărit un minor. Polițiștii bârlădeni au stabilit că individul, în seara de 4 octombrie, se deplasa pe strada Dragoș Vodă din Bârlad. La un moment dat, l-a observat pe un minor în vârstă de 15 ani care mergea pe aceeași stradă.

”Tânărul l-a abordat pe copil și prin exercitarea violenței l-a deposedat de telefonul mobil. După care a mers la o casă de amanet din Bârlad și a vândut telefonul pe care tocmai i-l furase minorului”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În scurt timp, polițiștii bârlădeni au reușit să-i de de urmă individului și după ce l-au reținut pentru 24 de ore, l-au prezentat judecătorilor bârlădeni care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

de Răzvan CĂLIN Un bârlădean de 21 de ani care a jefuit un minor a fost prins de polițiști și băgat după gratii. Bârlădeanul Andrei P., în vârstă de 21 de ani, a ajuns recent după gratii din cauză că este acuzat că a tâlhărit un minor. Polițiștii bârlădeni au stabilit că individul, în seara de 4 octombrie, se deplasa pe strada Dragoș Vodă din Bârlad. La un moment dat, l-a observat pe un minor în vârstă de 15 ani care mergea pe aceeași stradă. ”Tânărul l-a abordat pe copil și prin exercitarea violenței l-a deposedat de telefonul mobil. După…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: