Home / Social / Sărbătoare de pomină, în weekend, la Huși

Sărbătoare de pomină, în weekend, la Huși

de Roxana NĂSTASĂ

Distracție la Huși în acest weekend. Hușenii vor fi în sărbătoare cu ocazia Zilelor orașului dintre vii. Cu această ocazie vor putea participa la Târgul Meșterilor Populari de unde vor avea ocazia să-și achiziționeze obiecte făcute de mâinile dibace ale meșterilor populari din țară, vor putea dansa pe ritmurile lui Nelu Ploieșteanu și ale Mioarei Velicu, ale celor de la “Compact”, precum și a altor artiști și vor putea gusta din sarmalele delicioase pregătite cu această ocazie.

Zilele Husilor se vor organiza anul acesta în perioada 10-11 octombrie. Ca și în ceilalți ani, în această perioadă va avea loc și binecunoscutul și așteptatul târg al Meșterilor Populari care va fi deschis de sâmbătă dimineață pe aleea din Parcul Rodina. Tot sâmbătă, de la ora 18, în Piața Tricolorului, hușenii și nu numai, sunt invitați la distracție în cadrul unui spectacol deosebit oferit de Clubul Elevilor Huși, Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei, Trupa ”ELYON” și solista Miki.

Duminică, sărbătoarea va continua, cei prezenți vor gusta din cele aproximativ 20.000 de sarmale ce vor fi împărțite începând cu ora 14 pe aleea de pe lângă Parcul Rodina. Va urma apoi o paradă a portului popular organizată de Ansamblul Folcloric „Trandafir de la Moldova”, la 17:30 un spectacol oferit de Formația de Fluierași, Ansamblul Folcloric ”Trandafir de la Moldova” și de tinerii  de la „Hora Vasluiului”.

Seara se va încheia cu cele mai așteptate momente, când  îndrăgiții artiști Nelu Ploieșteanu și Mioara Velicu, dar și Trupa Compact vor face atmosferă.

de Roxana NĂSTASĂ Distracție la Huși în acest weekend. Hușenii vor fi în sărbătoare cu ocazia Zilelor orașului dintre vii. Cu această ocazie vor putea participa la Târgul Meșterilor Populari de unde vor avea ocazia să-și achiziționeze obiecte făcute de mâinile dibace ale meșterilor populari din țară, vor putea dansa pe ritmurile lui Nelu Ploieșteanu și ale Mioarei Velicu, ale celor de la "Compact", precum și a altor artiști și vor putea gusta din sarmalele delicioase pregătite cu această ocazie. Zilele Husilor se vor organiza anul acesta în perioada 10-11 octombrie. Ca și în ceilalți ani, în această perioadă va…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bazinul de înot și polo din municipiul Vaslui intră la proiectare

Proiectul construcției unui bazin de ...

O troiță nouă, dedicată eroilor Revoluției din 1989, sfințită în Cimitirul ”Eternitatea” din Vaslui

O troiță nouă, dedicată eroilor ...

Peste 1.500 de copii, așteptați la Episcopia Hușilor pentru a se întâlni cu Moș Crăciun

Peste 1.500 de copii sunt ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: