Google+
Home » Social » Autocamion în flăcări, la Codăești

Autocamion în flăcări, la Codăești

de Roxana NĂSTASĂ

Pompierii vasluieni au intervenit aseară pe drumul național 24 D, în dreptul localității Codăești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a stinge un incendiu care se manifesta la un autocamion.

La sosirea echipajului de pompieri, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violență la capul tractor, riscând extinderea la remorca tractată, în care se aflau aproximativ 20 de tone de semințe de floarea soarelui.

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 20 de minute și s-a acționat pentru stingerea incendiului împreună cu Serviciul Voluntar din comună.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, pagubele limitându-se la elementele de construcție ale cabinei din partea dreaptă, componente ale instalației electrice și de tapițerie din interiorul acesteia iar cauza probabilă care a putut genera incendiu a fost aprinderea prin efect termic a unor scurgeri de lichide combustibile.

Datorită intervenției prompte a profesioniștilor pentru situații de urgentă a fost  protejată și salvată remorca tractată împreună cu încărcătura și limitată degradarea capului tractor.

 

 

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: