Home / Social / Autocamion în flăcări, la Codăești

Autocamion în flăcări, la Codăești

de Roxana NĂSTASĂ

Pompierii vasluieni au intervenit aseară pe drumul național 24 D, în dreptul localității Codăești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a stinge un incendiu care se manifesta la un autocamion.

La sosirea echipajului de pompieri, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violență la capul tractor, riscând extinderea la remorca tractată, în care se aflau aproximativ 20 de tone de semințe de floarea soarelui.

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 20 de minute și s-a acționat pentru stingerea incendiului împreună cu Serviciul Voluntar din comună.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, pagubele limitându-se la elementele de construcție ale cabinei din partea dreaptă, componente ale instalației electrice și de tapițerie din interiorul acesteia iar cauza probabilă care a putut genera incendiu a fost aprinderea prin efect termic a unor scurgeri de lichide combustibile.

Datorită intervenției prompte a profesioniștilor pentru situații de urgentă a fost  protejată și salvată remorca tractată împreună cu încărcătura și limitată degradarea capului tractor.

 

 

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un TIR plin cu cereale s-a răsturnat la Popeni. Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad

Un autotren plin cu cereale ...

Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat de 41 de ...

Două persoane care erau date dispărute au fost găsite de polițiștii vasluieni

Doi bărbați în vârstă de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: