Home / Sanatate / Calul i-a aruncat din căruță!

Calul i-a aruncat din căruță!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat și o tânără din Dodești au căzut din căruță după ce calul s-a speriat și a luat-o la goană.

Sâmbătă, 10 octombrie, un bătrân și nepoata sa, din satul Dodești, au tras o sperietură în toată regula după ce au căzut dintr-o căruță. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18, pe un câmp din apropierea localității, unde bărbatul în vârstă de 66 de ani se afla împreună cu nepoata sa, de 21 de ani. Cei doi tocmai încărcau o căruță cu hluji, când dintr-odată calul (probabil speriat de ceva anume) a luat-o la goană. Din această cauză, cei doi au fost luați prin surprindere, s-au dezechilibrat și au căzut din căruță.

La fața locului a ajuns un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad, care a transportat victimele la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Aici, au fost diagnosticați cu policontuzii, însă întrucât rănile nu au fost foarte grave, nu s-a impus internarea acestora.

 

de Răzvan CĂLIN Un bărbat și o tânără din Dodești au căzut din căruță după ce calul s-a speriat și a luat-o la goană. Sâmbătă, 10 octombrie, un bătrân și nepoata sa, din satul Dodești, au tras o sperietură în toată regula după ce au căzut dintr-o căruță. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18, pe un câmp din apropierea localității, unde bărbatul în vârstă de 66 de ani se afla împreună cu nepoata sa, de 21 de ani. Cei doi tocmai încărcau o căruță cu hluji, când dintr-odată calul (probabil speriat de ceva anume) a luat-o la goană. Din…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: