Home » Sport » Continuă campionatele naționale de handbal juniori

Continuă campionatele naționale de handbal juniori

de Marian MOCANU
Campionatele Naționale ale juniorilor I, II și III la handbal masculin și feminin sunt în plină desfășurare. De remarcat faptul ca la juniori I și la juniori III s-au disputat până acum trei etape, în rest echipele de la alte categorii de vârstă au susținut deja câte patru meciuri. 
Dintre cele șase formații ale Liceului cu Program Sportiv Vaslui angrenate în campionatele de juniori la handbal feminin și masculin cea mai bună evoluție a avut-o până acum echipa de juniori III. Gruparea pregătită de prof. Laurențiu Cozma a acumulat maximum de puncte – 6, după  disputarea celor trei etape. De menționat și faptul că la această categorie de vârstă vasluienii mai au înscrise în competiție alte două formații: LPS II (antrenor, prof. Liviu Gugleș) situată pe locul 5  și ACS Campionii, ocupanta locului 7. O altă formație care ocupă un loc fruntaș (3) este cea de junioare III, pregătită de prof. Constantin Crăciun, care are 6 puncte după trei victorii și un insucces.
Junioarele I, antrenate de prof. Gabriel Chirilă și junioarele II, pregătite de prof. Ramona Popa se situează pe locul 5, cu 4  și  respectiv 3 puncte, cea  de  juniori II, condusă de profesorul Virgil Bedicov, are 2 puncte și se află pe locul 6, în timp ce formația de juniori I, antrenată de prof. Sergiu Bardiță, este pe locul 7, cu 3 puncte. Cum campionatele sunt abia la început, iar din fiecare serie se califică la turneele semifinale primele 4 formații, șansele vasluienilor de a merge mai departe sunt deocamdată intacte.
Dacă până în sezonul trecut campionatele se desfășurau sub forma unor turnee în care fiecare formație era gazdă, din acest an s-a luat hotărârea de a se juca sub forma unor etape săptămânale.
de Marian MOCANU Campionatele Naționale ale juniorilor I, II și III la handbal masculin și feminin sunt în plină desfășurare. De remarcat faptul ca la juniori I și la juniori III s-au disputat până acum trei etape, în rest echipele de la alte categorii de vârstă au susținut deja câte patru meciuri.  Dintre cele șase formații ale Liceului cu Program Sportiv Vaslui angrenate în campionatele de juniori la handbal feminin și masculin cea mai bună evoluție a avut-o până acum echipa de juniori III. Gruparea pregătită de prof. Laurențiu Cozma a acumulat maximum de puncte - 6, după  disputarea celor trei etape.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: