Home » Social » Moartea nu a plecat din beci – A scapat o data, dupa ce a inhalat fermenti de la vinul in fierbere, dar a murit lovit la cap, tot in beci

Moartea nu a plecat din beci – A scapat o data, dupa ce a inhalat fermenti de la vinul in fierbere, dar a murit lovit la cap, tot in beci

de Marian Mocanu
Un bărbat din Deleni a fost găsit mort, de soția sa,  în beciul casei, acolo unde mersese să scoată o cană de vin. Sosiți la fața locului, ambulanțierii au crezut inițial că este un caz de intoxicație cu dioxid de carbon provenit de la fermentarea vinului. Ulterior, au stabilit cauza probabilă a morții bărbatului: acesta a alunecat și s-a lovit cu capul de ciment.
În după amiaza de vineri, 9 octombrie, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din satul Mărgineni, comuna Deleni, a fost găsit, de soția sa, mort în beciul casei. Neculai Crețu coborâse aici ca sa scoata o cană de vin, însă nu a mai revenit în locuință.
Soția a anunțat evenimentul la numărul de urgență 112, dar și autoritățile din comună. Până să ajungă ambulanțierii, bărbatul a fost scos din beci de primarul comunei Deleni, Vasile Zanfir, care a încercat în zadar să-i acorde primul ajutor.
Inițial, paramedicii au crezut că este vorba de o intoxicație cu dioxid de carbon provenit de la fermentarea vinului, asta cu atât mai mult cu cât, nu cu mult timp în urmă, Neculai Crețu era cât pe ce să devină victima unui astfel de accident. Și atunci, bărbatul a fost salvat tot de primarul comunei, care a reușit să-l scoată la timp din beci. De această dată, se pare că cauza morții este alta: bărbatul ar fi alunecat pe podeaua umedă și, în cădere, s-a lovit cu capul de ciment. Acest lucru este confirmat de ambulanțieri, care au descoperit că bărbatul suferise un traumatism cranio-cerebral sever.
Chemați la fața locului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis o anchetă pentru elucidarea circumstanțelor în care s-a produs decesul.

About Tehno Redactor

One comment

  1. faceti salubrizarea

    Sa se faca odata regionalizarea de care sa tot vorbit,la comune minim 5000 de locuitori,pentru o mai buna accesare a fondurior europene,nu mai dati de DELENI, e singura comuna fara apa potabila, in ce conditii grele traim caram apa de la fantana ca pe vremea lui Stefan cel Mare,nici gunoiul nu ai unde sa il arunci,mergem la sfarsit de saptamana si il aruncam in padure,la ce au mai achizitionat „PUBELELE DE GUNOI” asa de dragul cheltuirii banului public.
    DE CE NU SE SESIZEAZA GARDA DE MEDIU VASLUI,pana o sa apara O EPIDEMIE DE HEPATITA IN COMUNA,ca la Barlad.
    In comuna Costesti au serviciul de colectare a gunoiului e 5 lei de persoana la Deleni nu se vrea,trebuie sa traim in Gunoi si cu sobolani.

%d blogeri au apreciat: