Home » Social » O bătrână s-a sinucis prin incendiere

O bătrână s-a sinucis prin incendiere

de Marian Mocanu
O femeie în vârstă de 67 de ani din Lunca Banului și-a luat zilele într-un mod cumplit: și-a turnat un litru și jumătate de benzină pe corp, după care și-a dat foc. Gestul femeii este de neînțeles și pentru soț și pentru vecini, cu atât mai mult cu cât ea fusese anterior în vizită la rude și nu arăta prin nimic că ar avea vreo problemă de vreun fel.
Comunitatea din localitatea vasluiană Lunca Banului este șocată de felul în care o femeie din sat a înțeles să-și încheie socotelile cu viața. Se pare că femeia și-a premeditat gestul, pentru că sâmbătă, fiind cu soțul ei în vizită la niște rude, a spus că pleacă mai repede acasă. Ajunsă în curte, a luat un bidon cu benzină aflat în gospodărie pe care și l-a turnat pe haine, după care și-a dat foc. Gestul său a fost observat de o vecină, care a reușit să stingă flăcările, după care a chemat ambulanța. Din păcate, paramedicii nu au putut să constate decesul femeii, survenit în chinuri groaznice, pentru că arsurile acopereau aproape tot corpul victimei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla motivele pentru care femeia recurs la acest gest extrem.
de Marian Mocanu O femeie în vârstă de 67 de ani din Lunca Banului și-a luat zilele într-un mod cumplit: și-a turnat un litru și jumătate de benzină pe corp, după care și-a dat foc. Gestul femeii este de neînțeles și pentru soț și pentru vecini, cu atât mai mult cu cât ea fusese anterior în vizită la rude și nu arăta prin nimic că ar avea vreo problemă de vreun fel. Comunitatea din localitatea vasluiană Lunca Banului este șocată de felul în care o femeie din sat a înțeles să-și încheie socotelile cu viața. Se pare că femeia și-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor